2777
2789
عنوان

سه شب هست از خونم زدم بیرون

504 بازدید | 20 پست

شوهرم قبل من سه بار زن گرفته بوده ولی موقع خاستگاری گفته بود یک بار زن گرفته و یک بچه از زندگی سابقش داره. 

موقع ازدواج گفت مهریه رو پول بکنیم من از سکه تجربه خوبی ندارم به جاش خونه میزنم به نامت که بعد هم خونه نزد به نامم. 

شوهرم معتاد هم بوده ولی نمیدونم موقع آزمایش ازدواج چکار کرد که معتاد بودنش معلوم نشد 

بعد اینکه دست بزن داره بددهن هست  دو بار شاکی شدم واسه دست بزنش ولی پیگیری نکردم. 

نفقه ای هم بهم نمیده یعنی چون شاغلم ماه میگذره یه هزاری بهم نمیده خرج خودم و بچم رو خودم میدم و حتی تو خرید مایحتاج خونه کمک میکنم بیشترش رو،. 

ماشین هم خواستیم بخریم طلا فروختم من رانندگی بلد نیستم ماشین به نام من هست زیر پای شوهرمه. 

هفت سال و نیم زندگی کردم هی گفتم درست میشه نشد

میخوام جدا شم یه بچه تقریبا چهار ساله هم دارم

خونه اجاره کردم سه شب هست از خونه اش اومدم بیرون با بچم 

باید صبح برم دنبال کارهای دادگاه شکایت کنم از دستش

قبلا که منو زده بود تو بیمارستان پرونده پزشکی تشکیل دادم یه دفعه هم کلانتری شکایت کرده بودم

فردا برم دادگاه شکایت بنویسم که این دست بزن داره نامه بزنه اون پرونده پزشکی از بیمارستان بره دادگاه

بگم امنیت جانی نداشتم میگفت از خونم برو فهش های رکیک میداد میزد منم از خونه رفتم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

با وکیل مشورت کن .شاید میخواد ازت شکایت کنه که گذاشته از خونه بری بیرون

فقط 7 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو را غریب دیدم و غریبانه غریبت شدم ، تو را بخشنده پنداشتم و گنه کار شدم ، تو را وفادار دیدم و هر جا که رفتم بازگشتم، تو را گرم دیدم و در سردترین لحظات به سراغت آمدم ،تومرا چه دیدی که وفادار ماندی...

چخبرهه سه تا طلاق شما آخه قبل ازدواج چطوری تحقیق میکنین

مگه میشه شناسنامشو نگاه نکرده باشی 

سرکاریه؟

"انزوا را به وابستگی ترجیح میدهم. وقتی وابستگی از بین رود، انسان وارسته می شود" "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق..." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." 

چخبرهه سه تا طلاق شما آخه قبل ازدواج چطوری تحقیق میکنینمگه میشه شناسنامشو نگاه نکرده باشی سرکاریه؟

تو شناسنامه اش اسم یه زن بود به ما هم گفته بود یه بار زن گرفته پدرم اینا نرفتن تحقیقات

ازدواج با مردی که قبلاً ازدواج کرده بزرگترین اشتباهه حالا چه یه بار ازدواج کرده باشه چه ده بار 

تمام عقده های زندگی قبلیشو تو زندگی جدیدش خالی می‌کنه ، ۹۹ درصدشون دست بزن دارن شکاکن بی اعصابن بی احساسن 

اینارو گفتم که اگه کسی کامنتمو خوند حواسشو جمع کنه و دستی دستی خودشو نندازه تو آتیش 

شمام حتماً با یه وکیل کاربلد حرف بزن تا شوهرت پسفردا نتونه بهت انگ بزنه و عدم تمکین بزنه

کاش اون موقع که مینداختت بیرون زنگ میزدی مأمور میومد صورت جلسه میکرد برگه میگرفتی ازش تو دستت باشه تو دادگاه بگی که اون انداختت بیرون 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
سلام بچم با خودم آوردم دو مان دیگه چهارساله میشهاونقدر دلیل دارو که ثابت کنم اون صلاحیت نداره بعد ای ...

من خودم نقطه ضعفم بچه هامن

عزیزم با یه وکیل مشورت کن که مطمین شی حضانت دایم با تو میشه 

بعضی مردا عرضه بچه داری ندارن ولی سر لجبازی بچه نمیدن