2777
2789
عنوان

از دست خودم بشدت عصبانیم و هیچ کاری نمیکنم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 23 پست
همه اینجورین😂انقد نگو نمیتونم بخدا آسون ترین کار کار خونسبا لذت انجام بدهاول تمیز کن خونرو تا روحیه ...

ببین من اصلا مشکلی ندارم تمیز کاری هم میکنم مشکلم زمانه که کم میارم 

خیلیاژو میبینم صبح زود بیدار میشن یه همه کارهاشون میرسون ، همه چی رو نظمه 

واقعا حالم بد میشه از کارای خودم 

خود نمایی نکند هرکه کمالی دارد ...🌿✨

ببین من اصلا مشکلی ندارم تمیز کاری هم میکنم مشکلم زمانه که کم میارم خیلیاژو میبینم صبح زود بیدار میش ...

مقایسه نکن خودتو با بقیه

تو اینجوری هستی کاریشم نمیشه کرد

اگ واقعا اذیت میشی زودتر بیدارشو

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تنها راه حلت اینه که یه روز صبح ساعت ۹بیدار بشی و هر طور شده تا ساعت ۹ یا۱۰ شب خودتو بیدار نگه داری بعد بخوابی بت قول میدم دو سه روز اینکارو کنی خوابت تنظیم میشه

به هیچوجه تو روز نخواب از ۹ دیرتر هم صبح بیدار نشو

این بی نظمی که میگی واسه اینه که زمان خوابت درست نیس مغزت درست کار نمیکنه سردرگمی

تنها راه حلت اینه که یه روز صبح ساعت ۹بیدار بشی و هر طور شده تا ساعت ۹ یا۱۰ شب خودتو بیدار نگه داری ...

متاسفانه بدن قوی هم ندارم انرژیم سریع تموم میشه و بی حال میشم خصوصا در طول روز 

شبا انرژیم بالاست 

متاسفانه بدن قوی هم ندارم انرژیم سریع تموم میشه و بی حال میشم خصوصا در طول روز شبا انرژیم بالاست

خب چرا شبها کاراتو نمیکنی؟ یکی از دوستای منم اینطوریه شب بیداره ولی همه ی کاراشو شبا میکنه حتی میگه من ناهارمم درست میکنم ساعت ۶ صبح میخوابم تا ۱

اصلا انگار آلارم گوشی هم برام بی تاثیره بعد از صد باز زنگ زدن باز خاموش میکنم می‌خوابم

خوب باید اراده کنی دیگه 

تو الان عادت کردی به الگوی رفتاری اشتباه باید با اراده عادت هات رو عوض کنی ابته زمان میبره ولی هر روز یک قدم جلوتر خیلی تاثیر داره

خب چرا شبها کاراتو نمیکنی؟ یکی از دوستای منم اینطوریه شب بیداره ولی همه ی کاراشو شبا میکنه حتی میگه ...

بعضی وقتا انجام میدم اتفاقا 

ولی باعث شده خیلی از شوهرم دور بشیم من می‌خوابم اون بیدار میشه و برعکس 

بعضی وقتا انجام میدم اتفاقا ولی باعث شده خیلی از شوهرم دور بشیم من می‌خوابم اون بیدار میشه و برعکس

حالا خوبه شوهرت  غر نمیزنه

بنظرم اه داری اذیت میشی یه دکتر برو شاید درست شه خوابت

حالا خوبه شوهرت غر نمیزنهبنظرم اه داری اذیت میشی یه دکتر برو شاید درست شه خوابت

غر میزنه بعضی وقتا 

همش میگه اینجوری که تا صبح بیداری مریض میشی باعث شدی از هم دور شویم و ...