چندسال شوهرم بهم خیانت کرد من هنوزم که هنوز روحم بیماره حالا نمیخوام راجع به حالت های روحی داغونم الان توضیح بدم...دیشب تواینستا میچرخیدم یه پسره درخواست داد وااای خیلی خوشتیپ بود ماشین خارجی و فلانو...برای اولین بار درخواست فالو یه مرد روقبول کردم نمیدونم ازسرلج یا بی دلیل اصلا چی شد که عکساشو لایک کردم اونم پستای منو لایک کرد فک نمبکردم کاربری باشه گوشی بغلم بود تواینستاکه خوابم برد نگوشوهرم ازسرکاربیادبره تو اینستام یهو دیدم صدای دادمیاد که پاشو خفت میکنم جفتتون میکشم واای خیلی ازش ترسیدم بدجوردیوونه شده بود
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اعصابم بهم ریختا اوضاعه بدی بود ولی راستش بدددجوررر دلم خنک شد که حس منو حداقل یک هزارمش روتجربه کرد وقتی بدنش داشت میلرزیدیاده خودم میفتادم که وقتی فهمیدم شب کاری نبوده هفت ماه به بهونه شبکاری شب روتاصبح بغله زنه مطلقه بوده به حالت تشنج افتادم بدنم میلرزید بچه هام داشتن سکته میکردن اون روزه لعنتی