2777
2789
عنوان

کثیف تر از کسایی که خیانت میکنن و کساییی که

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 31 پست
مریضن پدوفیلی دارن

مریضن؟ خبر مرگشون با این مریضی کثافتشون

مریضن نیستن پلیدن، ذات بشدت حیوانی و شیطانی دارن

مرگ براشون کمه حرومزاده ها

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
مریضن؟ خبر مرگشون با این مریضی کثافتشونمریضن نیستن پلیدن، ذات بشدت حیوانی و شیطانی دارنمرگ براشون کم ...

درسته اما اکثرشون اختلال دارن.در مورد پارافیلی های جنسی مطلب بخونین ببینین چه خبره!

کاربر آقا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حرفات قشنگه. ولی برا کسی که پشت داشته باشه. به نظرم ببخشش بهتره.و زندگیش دوباره بسازه  بدون فکر  طلاق بگیره  بعد بشه زن دوم یکی دیگه یا در بدر بشه چه فایده داره. فکر کنم تو جریان این هم باشی 

درخواست ممنوع. حوصله ندارم 😉

درسته اما اکثرشون اختلال دارن.در مورد پارافیلی های جنسی مطلب بخونین ببینین چه خبره!

اره خب مشخصا بیمارن این جنایات از آدم نرمال بر نمیاد اما تنها گروهی هستن که لایق هیچ ترحم و توجهی نیستن چه برسه درمان. فقط مجازات و مرگ

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
حرفات قشنگه. ولی برا کسی که پشت داشته باشه. به نظرم ببخشش بهتره.و زندگیش دوباره بسازه بدون فکر طلا ...

متاسفانه اکثر کسایی که بخشیدن بعدش هم خیانت دیدن و همیشه با ترس و ناراحتی و بی اعتمادی زندگی کردن شاید ببخشی ولی فراموش نمیکنی و این بزرگ‌ترین عذاب زندگی یه زن هست اکثرا هم زودتر از بقیه زنا میوفتن و پیر تر میسن زندگی با آدم خائن حس می‌کنم زن و حیلی پیر و چروک میکنه 

به عنوان کسی که بابام وکیله و مامانم یه مدت روانشناس بود میگم بهتون :من خیلی چیزا دیدم و خیلی چیزا شنیدم که اگه بهتون تعریف کنم پشمی براتون نمیمونه و از همه اینا یه نتیجه گرفتم به هیچ انسانی به هیچ عنوان اعتماد نکنید❌❌❌خصوصا به بعضی از نرا و مردا اگه با کسی هستید که فکر میکنید عین شیر مادر پاکه مظلومه خیانت کار نیست آدم خوبیه و…امضای من یادت باشه من خیلی شبا بابام اومده یه چیزایی از پرونده ها دادگاهها گفته که متوجه شدم آدما شدید ترین ضربه هارو از آدمایی میخورن که یه روز بهش خیلی اعتماد داشتن و میگفتن نه بابا اون اینکار و انجام نمیده من به خاطر خودت میگم وگرنه تو اعتماد کنی بعد شکست بخوری به هیچ جای هیچ کس نیست 

ی زمانی مجرد بودم از تمام مردا متنفر بودم ازدواج کردم نظرم مثبت شد کفتم زن و مرد مکملن

اما  الان دوباره از تمام مردها متنفرم خیلی بی ذاتن بجز عده معدودی مثل عارفان و خوبان 

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
متاسفانه اکثر کسایی که بخشیدن بعدش هم خیانت دیدن و همیشه با ترس و ناراحتی و بی اعتمادی زندگی کردن شا ...

اخیرا یه تحقیق کردن درد خیانت از تحمل مرگ عزیز هم بدتره

کاربر آقا

حرفات قشنگه. ولی برا کسی که پشت داشته باشه. به نظرم ببخشش بهتره.و زندگیش دوباره بسازه بدون فکر طلا ...

شما خانومت خیانت کنه میبخشی؟ لیوان شکسته روز میشه سرهم کرد؟ نه. نگر اینکه آتیشش بزنی ذوبش کنی و یه لیوان نو بسازی‌. قلب و روح و روان آدم کشش نداره چه بخششی کدوم بخشش؟ یا بسوز و بساز و بمیر یا برو...

اخیرا یه تحقیق کردن درد خیانت از تحمل مرگ عزیز هم بدتره

دقیقا مردا هم خیانت ببینن همونقدر سخته فکر کن مرد فقیر هم باشه تحملش صد برابر سخت 

به عنوان کسی که بابام وکیله و مامانم یه مدت روانشناس بود میگم بهتون :من خیلی چیزا دیدم و خیلی چیزا شنیدم که اگه بهتون تعریف کنم پشمی براتون نمیمونه و از همه اینا یه نتیجه گرفتم به هیچ انسانی به هیچ عنوان اعتماد نکنید❌❌❌خصوصا به بعضی از نرا و مردا اگه با کسی هستید که فکر میکنید عین شیر مادر پاکه مظلومه خیانت کار نیست آدم خوبیه و…امضای من یادت باشه من خیلی شبا بابام اومده یه چیزایی از پرونده ها دادگاهها گفته که متوجه شدم آدما شدید ترین ضربه هارو از آدمایی میخورن که یه روز بهش خیلی اعتماد داشتن و میگفتن نه بابا اون اینکار و انجام نمیده من به خاطر خودت میگم وگرنه تو اعتماد کنی بعد شکست بخوری به هیچ جای هیچ کس نیست 

متاسفانه اکثر کسایی که بخشیدن بعدش هم خیانت دیدن و همیشه با ترس و ناراحتی و بی اعتمادی زندگی کردن شا ...

درسته.انشاالله هچکس همچین مشکلی براش پیش نیاد و متاسفانه خیلی هم زیاد شده. ولی هیچ تظمینی هم نیست همسر بعدی خیانت کار نباشه 

درسته.انشاالله هچکس همچین مشکلی براش پیش نیاد و متاسفانه خیلی هم زیاد شده. ولی هیچ تظمینی هم نیست هم ...

چرا دنبال توجیه هستی ؟چون همسر بعدی خیانت کار هست احتمالش ۵۰درصده که خیانت کار باشه از اینی که ۱۰۰درصد خیانت کاره جدا نشیم ؟

چرا دنبال توجیه هستی ؟چون همسر بعدی خیانت کار هست احتمالش ۵۰درصده که خیانت کار باشه از اینی که ۱۰۰در ...

چرا همون اول گفتم. اگه پشت داشته باشه هر کاری دوس داره میتونه انجام بده.  نه اینکه بعد خودش بدبختر کنه 

چرا همون اول گفتم. اگه پشت داشته باشه هر کاری دوس داره میتونه انجام بده. نه اینکه بعد خودش بدبختر ک ...

خلاصه در حال حالت موندن با آدم خیانت کار خودش ته بدبختی هست دیگه کاری با بقیش ندارم