2777
2789

من دو سه سال توی رابطه بودم به صورت مجازی اخه بچه بودم واقعا بعد قبول شدم تهران و ما چندبار همو دیدیم اون پسر واقعا منو دوست داشت اما من هیچ حسی نداشتم بخدا نمیخواستم الکی بمونم باهاش چون میدیدم ک قصدش جدیه باهاش تموم کردم ولی پیام داد گفت دلمو شکستی و تاوان میدی و این حرفا....

بعد از اون من وارد رابطه جدی با فرد دیگه ای شدم باهم خوب بودیم خیلی اما الان یه گره خیلی بزرگ افتاده اصلا هرچقدر که سعی میکنیم باهم خوب باشیم ادامه دار نیست

حالم به شدت بده و همش حس میکنم دارم کارما میدم اما خب من چه تقصیری داشتم که نخواستم تظاهر دوست داشتن بکنم

بنظرتون برم بهش پیام بدم بگم منو ببخش؟

حس میکنم زندگیم و حالم بخاطر این موضوع بده 

تا خدا هست دلیلی برای نا امیدی نیست...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نباید کلا وارد رابطه میشدی با اونپیامم بدی ممکنه نبخشه🚶🏻‍♀️

اونموقع خیلی بچه بودم سر سرگرمی بود رابطه هم اصلا جدی نبود ولی ایشون خیلی جدی گرفتن...

دقیقا از چیش خوشت نیومد؟

بهش حسی نداشتم و دیگه اینکه ما شهرامون باهم خیلی دور بود

من سر اینکه تهران قبول شدم چندبار همو دیدیم قبل از اون رابطمون فقط در حد چت اونم خیلی سطحی بود

بهش حسی نداشتم و دیگه اینکه ما شهرامون باهم خیلی دور بودمن سر اینکه تهران قبول شدم چندبار همو دیدیم ...

یه دلیلش میتونه همون دور بودنتون باشه هر چی طرفوبیشتر  ببینی وابسته تر میشی

یه دلیلش میتونه همون دور بودنتون باشه هر چی طرفوبیشتر ببینی وابسته تر میشی

نه اصلا بحث این نیست الان

میگم ممکنه بخاطر حرفی که اون زد این مشکل برام پیش اومده

اصلا برم بهش بگم ببخش منو توروخدا دلت صاف کن زندگیم درست بشه

بنظرم واقعا یجوری باهاش صحبت کن و معذرت بخواه حتی اگه نبخشه سعی کن تو تنهاییات هم با خدا صحبت کنی و ...

میترسم از اینکه دوباره پیام بدم و بخواد پیگیرم بشه

میترسم از اینکه دوباره پیام بدم و بخواد پیگیرم بشه

اینو بگو ک دل خودت اروم بشه چون تو واقعا قصدشو نداشتی و نمیدونستی اون عاشقت میشه براش آرزوی خوشبختی کن و دیدی پیگیرت شد بازم بلاکش کن و سعی کن ب این فکر نکنی داری کارمای اونو میدی چون قصدتو بهش گفتی ک از عمد همچین کاری نکردی عشق ک زوری بدست نمیاد

اینو بگو ک دل خودت اروم بشه چون تو واقعا قصدشو نداشتی و نمیدونستی اون عاشقت میشه براش آرزوی خوشبختی ...

سلام
خیلی سخت بود برام که بهت پیام بدم اما برای آرامش دل خودم مجبور شدم اینکارو کنم،
راستش توی زندگیم یه گره افتاده و ته ذهنم همش احساس ناراحتی میکنم از بابت قضیه ای که برای تو اتفاق افتاد.
من مجبور شدم که اون کارو بکنم و الانم برای اون پیام ندادم.
اما الان ازت خواهش میکنم،تمنا میکنم منو ببخش احساس میکنم انرژی منفی توی زندگیمه
خواهش میکنم قلبا منو ببخش و برام دعا کن...
عمیقا از ته دلم برات آرزوی خوشبختی دارم

خوبه؟