2777
2789
عنوان

به این زن چه نمره ای میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 37 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بدبختی یعنی چیدر چه جنبه ای بدبخته؟ اگر تو ازدواج و رابطه با شوهر بدبخته که گفتم احتمالا آقایون اولی ...

من خودم مذهبی نیستم ولی معتقدم

الان مذهبی نبودن رو جز قابلیت ها و شرایط خوب حساب کردید؟ یه جوری نیست؟ 😂

خب دومی شوهر پسندتره چون وقت میزاره و اهمیت میده به زندگی مشترکش حالا با یکم ورزش و رژیم اندامشم درست میشه😄

ولی خانم اولی برداشتم اینکه حوصله زندگی مشترک نداره بیشتر ترجیش به کار و وقت گذرانی با خانوادس

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

اولی چون شاغله از این جهت بهتره البته به نظر من

دومی چون ارتباطش با همسرش خوبه و مذهبیه از این دو جهت بهتره بازم به نظر من

البته از نظرم باید یکم بیشتر خصوصیات اخلاقیشونو میگفتین که بشه تصمیم گرفت

زیبایی هم برام ملاک نیست که بر اساس اون بگم کی بهتره. اخلاقیات مهمه.

در کل دومی شاید کمی بهتر باشه

راستی به اینم بستگی داره که چرا اولی با شوهرش خوب نیست، شاید مشکل از شوهرش باشه.

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

من خودم مذهبی نیستم ولی معتقدمالان مذهبی نبودن رو جز قابلیت ها و شرایط خوب حساب کردید؟ یه جوری نیست؟ ...

خب پرسیده شما چه نمره ای میدید

یعنی نظر شخصی پرسیده

منم از نظر خودم گفتم 

مذهبی بودن یا نبودن خیلی مهمه همون‌طور که مذهبی نبودن برای افراد معتقد می‌تونه از کمالات یک انسان کم کنه برعکسش هم همینه هر کسی شبیه خودش رو میپسنده 

با شخصیت اول بیشتر ارتباط برقرار کردم

زن اول: ۷ از ۱۰ (زیبایی، شغل و مهارت‌ها، استقلال حرفه ای).

زن دوم: ۶ از ۱۰ (نظم، علاقه به شوهر، و رابطه جنسی فعال و توجه بیشتر به زندگی مشترک).

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫