درخت بید طبعش بقدری سرده اگه یکی تب داشته باشه زیر سایه بید بخوابه تبش قطع میشه
بید مجنون به اسمش معروفه روی شاخ و برگش بخوابن مجنون و دیوانه میشن و قدرت باروری زو از دست میدن
❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛ پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
خیار ورقه ورقه کن بزار رو دیت و پاش. تخم شربتی بهش بده. و پاشویه یه کم سرکه سفید بریز تو اب پاشویه کن. استامینوفن تنها نه کدویین اگه داری قرصشو نصف کن تو اب حل کن بده بهش
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
زیربغل ، شکم ، پاها رو تو نمک دریا و آب ولرم با دستمال خیس کن یا آب و گلاب
قطره بنفشه هم تب رو میاره پایین
کاسنی ، پیاز کف پا ، میوه به
❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛ پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
بچه خورم تب داره دلم نمیاد شریت بدم از سر شب نشستم و مدام تبشو کنترل میکنم با پاشویه اگه دیدم نمیتونم بشینم یه قاشق استامینوفن میدم میخوابم
پرتقال بود ک نمیخوره کلن نخورد ازعرقیجاتم سردرنمیارم باشه هم بچم نمیخوره اصن
ان شآءالله خیلی زود حالش خوب میشه فقط نخواب تب شبها بیشتر میشه نمیدونم چرا