2777
2789
تازه داشتم با حلیم قیمه ای که اون کاربر گفت کنار میامدم که اینو دیدم اخه ترخبنه چرا با سیرابی؟من دیگ ...

طرز پخت و پز فرق داره تو هر شهر و استانی 

ما تو لرستان البته شرق لرستان که بختیاری نشینه اینطور درست میکنیم سیرابی رو 

بدون ترخینه اصن برامون قابل قبول نیس 

چه همه از همه رنگ ! دوست و دشمن بر سر خوان خدا نشسته‌اند . 🌷

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عروس خاله ی شوهرم لر هستن اولین بار اون برامون ترخینه با سیرابی درست کرد گفت اون شکلی درست میکنن اون ...

دقیقا تو لرستان ما اینطور درست میکنیم به شدت خوشمزه است یکبار امتحان کنید عاشقش میشید 

چه همه از همه رنگ ! دوست و دشمن بر سر خوان خدا نشسته‌اند . 🌷

منم نخود کم میزنم، اما عاشق انواع آشی هستم که داخلش ماست و کشک باشه، فداش بشمه خودمه😂😂😂

من الان دلم ازاینا میخواددد

اسی خدا بگذره ازتتتت این موقع ادمو یاد چی میندازییی

خودم امروز اصن چیزی نخوردمااااا

اگر برمیگشتم به بچگیم والیبال رو زودتر شروع میکردم...                                                                    والیبال،روحم را تازه می‌کندحالم را خوب میکنداز همه مهم تر،باعث میشود روح و جانم زنده بشوند.                        

خورش کرفس با قورمه سبزی عزیزم

بنظرم بخاطر اینکه خیلی مهمه کی پخت باشدش

زرافه ی بابا هستم.یک عدد وطن پرست..بحث کردن رو زیادی دوست دارم..برنامه نویسم و رابطم با کامپیوتر خیلی خوبه می تونم راهنماییتون کنم..مترجمم هستم و ساب کیدراما و سیدراما میزنم 🤭 تایپم intj بنفشه .دلتون خواست برا منم صلوات بفرستید و بگید تا منم دعاتون کنم.