2777
2789
عنوان

به زنان مستقل و شاغل افتخار میکنم و حسرت میخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 1197 بازدید | 89 پست
دوتاشون کلاس هفتم و دوم یکی ۳ ساله همسرم هم خیلی همراه و کمکه شغلش هیات علمی یه دانشگاه دولتی نمی‌دو ...

بنظرم سخت نیست ویخت نمیشه براتون

این کار روابط بالایی به دنبالش داره

اتفاقات خوبی دونه دونه سرراهتون قرار میگیره

تو آینده بچه ها هم موثره صد درصد

عزت نفس برای انسان غوغا میکند...
من حتی از بابامم پول گرفتن سختمهدیروز رفتیم بیرون غذا بخوریم. بار ۶م توو هفته بود بعد نامزدم یکم ساک ...

حالا تو در همون حد بهت برخورده من بودم کلاً ردش میکردم بره پی کارش😂😂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بنظرم این موضوع به خیلی چیزا بستگی دارهحتی سیستم مغزی بغضی از خانما واقعا برای امور منزل ساخته شدن و ...

دقیقا من درونگرا دوست دارم تو خونه بشینم و اونکه برونگرا هست مطمئنا دلش میخاد تو اجتماع باشه و شاغل

حتما قبول کنید عزیزمپرستیژش برای آینده بچه ها خوبه

خیلی میترسم که پشیمون شم شاید فکرش سخت تر از خودشه 

چون تا حالا شاغل نبودم فقط درس خوندم تایمم دست خودم بوده آزادی داشتم برنامه ها دست خودم پیش بچه ها بودم بهشون رسیدم الان خیلی میترسم هم بشدت دلم میخواد برم هم میترسم 

دعا کنید هرچی خیره زندگی مونه پیش بیاد 

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏
تاحالا سرکار نرفتی؟رشتت چیه؟ دررابطه با رشتته؟

نه شاغل نبودم اره دانشگاهه

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏
عزیزم خدای نکرده دیسک گردن و کمر نداری ؟ چون معمولا نشستن طولانی مدت گردن و کمر رو داغون میکنه من جف ...

من که دیسکم بیرون زد الکی الکی

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
حالا تو در همون حد بهت برخورده من بودم کلاً ردش میکردم بره پی کارش😂😂

نامزدمه عزیزم. نمیشه که سر هر چیز کوچیکی جدا شد

بعدش عذرخواهی کرد و توضیح داد کلا از غذای بیرون خوردن خوشش نمیاد چون چربی و مواد افزودنی زیاد داره و با همون پول میشه غذای سالم خورد. 

کلا به ندرت دعوا و بحث میکنیم

بنظرم سخت نیست ویخت نمیشه براتوناین کار روابط بالایی به دنبالش دارهاتفاقات خوبی دونه دونه سرراهتون ق ...

ممنون از فاز مثبتی که دادی خیلی این روزا بهش نیاز دارم که راحت تر تصمیم بگیرم 

عزیزم خدای نکرده دیسک گردن و کمر نداری ؟ چون معمولا نشستن طولانی مدت گردن و کمر رو داغون میکنه من جف ...

نه عزیزم

فعلا که دورکارم روو تخت دراز میکشم

موقعی هم که حضوری م ۸ ساعته که هر یکساعت و ربع یکبار ۱۵ دقیقه میرم پیاده روی

من کارمند بودم سنگین ترین وسیله ایی که دست میگرفتم خودکار و نهایت یه پرونده بود باز با این وجود دیسک ...

جدی؟ منی ک هدفم این بود برم ازمون استخدامی بدم کارمند شم😂یعنی انقد داغون کنندست؟من ک ساعتها میشینم رو تختم با رو مبل خونمون هیچیم نمیشه خیلی وقتا همینه 

مثلا آزادی چی منظورتون رو کامل متوجه نمیشم ؟؟

آزادی تو زندگی برنامه ها و روتین زندگی همه چی دست خودمه خواب و بیداری رفت و آمد تفریح و ....  به کسی و جایی متعهد نیستم که اسیر باشم 

من کارمند بودم سنگین ترین وسیله ایی که دست میگرفتم خودکار و نهایت یه پرونده بود باز با این وجود دیسک ...

منم همینطور.‌الان ک بخاطر بچم‌نرفتم سرکار دیگه کلللا نمیتونم بررم اصلا. نه میتونم بشینم زیاد نه سرپا بایستم.‌ نه کلاس هنری برم نه هیییچیییی😂😂😂😑😑😑😔😐🙃🙃

parasoo1989@
جدی؟ منی ک هدفم این بود برم ازمون استخدامی بدم کارمند شم😂یعنی انقد داغون کنندست؟من ک ساعتها میشینم ...

نه شما برو انشالله قبول شی

من بدنم زپرتی بود دیسکم بیرون زد البته من یه زایمان طبیعی سخت داشتم ۹ سال پبش از بعد اون کمر دردای گاه و بیگاهم شروع شد

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد