2777
2789
عنوان

عشق ممنوعه

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 35 پست
یه کاره کرده که مشخص نشه سین میکنه یا نه .نمیدونم خوند یا نه اما جوابی نداد منم همه رو پاک کردم و پر ...

دو طرفه پاک کردی؟

شروع رژیم2۵ مهر  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کافیه بفهمه ذره ای بهش نخ ندادی از فردا خدارو هم بنده نیست ذات مرد

اصلا اینجوری نیست بنده خدا 

بی نهایت محترمه 

خدا از سر تقصیر من بگذره 😭🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏تو رو خدا واسم دعا کنید 

از ته قلبم پشیمونم منه الاغ😭😭😭😭😭

اشکال نداره

اگه دیدی چراغ سبز نشون داد،عذرخواهی کن بگو اشتباه فرستادم.

بعدم بلاک و....

خوشگلم ذهنتو پاک کن از اینجور مزخرفها،انشالله آدمی که لیاقتتو داره سرراهت میاد و خوشبخت میشی

شروع رژیم2۵ مهر  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

نترسیدی زنش پیامهارو ببینه.....طرف آشناس؟؟

نه نترسیدم زنش ببینه 

یهو از کارم پشیمون شدم 

من هدفم این بود که این ادم بیاد با زبونننن به من مستقیم بگه دخور جون برو پی کارت 

من تورو نمیخوام  بلکه قلبم ول کنه عاشق این ادم بودنو 

واقعا هدفم این بود 

یهو حس کردم نکنه قلبش بلرزه با حرفام 😭😔 واسه همین پاک کردم 

اصلا اینجوری نیست بنده خدا بی نهایت محترمه خدا از سر تقصیر من بگذره 😭🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏تو رو خدا واسم د ...

ول کن بابا خودتواذیت نکن شمارشوپاک کن وبلاک 

چقدخودسرزنشی داری 

لطفا هیچکس درخواست دوستی نده 
اشکال ندارهاگه دیدی چراغ سبز نشون داد،عذرخواهی کن بگو اشتباه فرستادم.بعدم بلاک و....خوشگلم ذهنتو پاک ...

مطمئنم این ادم انقد اصالت داره اینکارو نمیکنه.فقط میگم نکنه ته دلش دل اونم لرزیده باشه خدایی نکرده 😭🙏💔 اخ کاش ادما قبل هر کاری فکر کنن

هر حرفی هزار تا تاثیر تو این جهان داره 

اصلا اینجوری نیست بنده خدا بی نهایت محترمه خدا از سر تقصیر من بگذره 😭🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏تو رو خدا واسم د ...

ایشالله که متوجه نشده ولی اگه پیام داد بدون کرم داره گول  حرفاشم نخورید مردای متاهل بی نهایت چرب زبون و کار بلدن یه وقت گولت نزنه بگه منم بهت همین حسو داشتم روم نمیشد بهت بگم بعضی مردا فقط از دور محترم به نظر میرسن اگه واقعا آدم باشخصیتی باشه بهت پیام نمیده اگه داد ازش فرار کن چون حقه بازن مردا

نه نترسیدم زنش ببینه یهو از کارم پشیمون شدم من هدفم این بود که این ادم بیاد با زبونننن به من مستقیم ...

تو تایپک قبلی گفتی چندساله دوست پسر داری و قصد ازدواج دارین اونوقت قضیه این تایپک چیه

خدایا فاصلت تا من خودت گفتی که‌کوتاهه 

ازینجا که‌من ایستادم چقد تا اسمون راهه 

خدایا چقدخانما اینجا گفتن یکی شر شده وسط زندگیشون و شوهره خیانت کرده  

اسی اگه پیام داد بگو میخواستم بفرستم واسه دوستم اسی پاشو یه نمازشکر بخون خدا سر بزنگاه زده تو سرت گفته برگرد برو‌گمشو سرجات بشین دختره گنده خجالت بکش 

😁😁😁

واسه تنوع هم باشه به شما نه نمیگه مطمئن باش....چند سالشه ۴۰

با تموم ادمای دنیا فرق داره 

سراسر وجودش اصالته 

اصلا وقتی میبینیش وجود خدارو تو حرفاش احساس میکنی 

پاکه 

حتی اگه اینجور نباشه و بخواد بهم اوکی بده من نمیخوام 

خدا اون رورو هیچوقت نیاره من با ادم متاهل باشم 🙏🙏🙏🙏🙏🙏