دوستان ایا پسر اگر از دختری خوشش نیاد میتونه باهاش چت کنه و ی رابطه رو دوماه ادامه بده و درخواست دیت هم بده چه علتی میتونه داشته باشه به ی پسر که منو میشناخت علاقمند شدم پیام دادم و خیلی سنگین گفتم ی حسی هست مدتیه باهم چت میکتیم و اون شروع کننده اس ی وختا ک شلوعه حتما پیام دارم ازش ک شلوع بودم یا ی وختا ک میره سفر قبلش تکس میده با توجه ب این ک ب لحاظ طاهری ازم خ بهتره و منو همه جورع دیده به نظرتون امکانش هست از من خوشش اومده باشه یا چی ایا پسری خوشش نیاد میتونه ی رابطه رو ادامه بده پیام بده اصن
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
ممکنه فقط به خاطر رابطه جنسی بخواد ممکنه هم خوشش اومده باشه ازت. رفتارای دیگشو ببین. دیت میرین چطور ...
دو ماهه حرف میزنیم هنو دو ماهم نشده ا ماه و نیم دو سه بار قرار بوده بریم بیرون یا من کار داشتم یا اون الان قراره بریم واقعی ولی تو چت بسیار ادم محترمیه
دو ماهه حرف میزنیم هنو دو ماهم نشده ا ماه و نیم دو سه بار قرار بوده بریم بیرون یا من کار داشتم یا او ...
خیلیم خوب. فقط جوری رفتار نکن که فکر کنه همه زندگیت اونه. اینطوری باش که خیلی نرمال فکر کردم انسان خوبی هستی تصمیم گرفتم اشنا شیم اگه مطابق میلم نباشی چیزی رو تحمل نمیکنم. زمان بده متوجه میشی چطور ادمیه. ایشالا خوب پیش بره