2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عوارض نداشتن؟و اینکه چسبندگی رحم نداشتن از قبل؟

مامانم چسبندگی رحم نداشت اما متأسفانه دکترش یکم سهل انگاری کردو باعث شد مثانه پاره بشه ومادرم دوماه سوند داشت تا ترمیم شد،البته چهارپنج نفر دیگه همین عملو داشتن مشکلی نداشتن

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
مامانم چسبندگی رحم نداشت اما متأسفانه دکترش یکم سهل انگاری کردو باعث شد مثانه پاره بشه ومادرم دوماه ...

وایی ایشالا الان حالشون خوب باشه

منم خالم قرار بود عمل‌کنه ولی گفتن چون خیلی چسبندگی داره خطرناکه ممکنه اعضای دیگه آسیب ببینن ، فعلا داره دارو مصرف میکنه که اگر خوب شد عمل نکنه،ولی نمیدونم تاثیر داره یا نه، نگرانم

وایی ایشالا الان حالشون خوب باشهمنم خالم قرار بود عمل‌کنه ولی گفتن چون خیلی چسبندگی داره خطرناکه ممک ...

از عمل مادرم یکسال گذشته شکرخدا بهترهستن،امیدوارم خاله شماهم خوب بشن به زودی 

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
وایی ایشالا الان حالشون خوب باشهمنم خالم قرار بود عمل‌کنه ولی گفتن چون خیلی چسبندگی داره خطرناکه ممک ...

از عمل مادرم یکسال گذشته شکرخدا بهترهستن،امیدوارم خاله شماهم خوب بشن به زودی