2777
2789
عنوان

زشت نیست عروسی تو عروسی اش کل مدت با خوشحالی برقصه

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 25 پست

بنظرم عروسی جشن عروس و داماده و باید عمیقا شادی کنن. چون یک شبه و دیگه تکرار نمیشه. و اون همه هزینه میشه ک اون شب ب بهترین نحو بگذره. من خودم کل شب عروسیم رو شادی کردم و رقصیدم و خندیدم چون جشن رو برای منو همسرم گرفته بودن 

خاله ی من از روی ذوق سرجاش بند نمیشد هااااا 

همه پشت سرش گفتن ذوق مرگ شده بودع 

از ذپق فلان شوهرش نمیدونسته چیکار کنه ی مشت عقب موندع 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بنظرم عروسی جشن عروس و داماده و باید عمیقا شادی کنن. چون یک شبه و دیگه تکرار نمیشه. و اون همه هزینه ...

من روم نمی شد ، هنوز هم خیلی ملاحظه ها می کنیم 

مثلا دیدم  طرف تو بارداری تیشرت می پوشه جلوش عکس بچه داره با شکم بزرگ جلوی همه میاد ، من روم نمی شد. منظورم اون تیشرت که روی شکم دقیقا عکس بچه  افتاده

من روم نمی شد ، هنوز هم خیلی ملاحظه ها می کنیم مثلا دیدم طرف تو بارداری تیشرت می پوشه جلوش عکس بچه ...

منم الان باردارم راستش از لحاظ لباس بله منم مقید هستم. رفتم یدست لباس خریدم ک جلوی بابام مشخص نشه بارداریم. در مورد پوشش  بخاطر حفظ حریم ها اعتقاد دارم هرچی رعایت بشه بهتره

به نظرم هر چیزی در حد اعتدال خوبه . نه اینکه نشه طرف رو از وسط جمع کرد نه اینکه طرف زیادی خشک باشه و خودش رو بگیره . ما مراسمی دعوت بودیم خانواده ها پولدار عروس و داماد یه لحطه هم ننشستن اصلا صندلی نداشتن که بخوان بشینن . هر چند دقیقه یکبار عروس از گردن داماد اویزون میشد و بوسش میکرد. دیگه اخراش واسه دی جی ماچ میفرستاد . حقیقتش من دیگه از این همه سبک بازی و راحت بودن و رقص زیادش خوشم نیومد. 

الان میان میگن عروسی خودش بوده و خواسته لذت ببرهاما من میگم فارغ از اینکه اختیار رفتارشو داره ولی قط ...

بستگی داره وقتی از انتخابت خیلی راضی نمی تونی هیجانتو کنترل کنی بعد کلا بعضی ها خیلی پر انرژین دست خودشون نیست 

باز میشه این در صبح میشه این شب صبر داشته باش💚💙💜🤎🖤♥️❤️🧡💛💗💓💕💞❣️🌱🌿🍃

به نظرم هر چیزی در حد اعتدال خوبه . نه اینکه نشه طرف رو از وسط جمع کرد نه اینکه طرف زیادی خشک باشه و ...

نه بابا😂😂

بنظرم عروسی جشن عروس و داماده و باید عمیقا شادی کنن. چون یک شبه و دیگه تکرار نمیشه. و اون همه هزینه ...

آفرین