جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
از من ی سال بزرگترین دقیقا منم مثل خودت بدنم بی جون ضعیف ولی تغذیه خیلی تاثیر داره حتما ب خودت برس اگه تونستی ی آزمایش دکتر بگو برات بنویسه من خودم کمبود ویتامین دی داشتم افسردگی شدید گرفته بودم خیلی ویتامین کمبود آهن همه چی تاثیر میزاره
فقط باید ی آزمایش کلی بدی شاید تیرویید داشته باشی چون گفتی وزنت میاد پایین قرص آهن من مارک ففول میخو ...
عزيزمى والا وزنم بخاطر ويروس هايى كه الان زياد شده كه ٢ مدلشو گرفتيم تا الان كم شد وگرنه تا همين ٢-٣ ماه پيش رو به چاقى بودم ، الان يهو سردرد شدم سرگيجه هم از اول شب داشتم
فقط باید ی آزمایش کلی بدی شاید تیرویید داشته باشی چون گفتی وزنت میاد پایین قرص آهن من مارک ففول میخو ...
خيلى جديدا بدنم دچار مشكل هاى عجيب غريب عين پيرزناى ٧٠ ساله ميشه ، يعنى يه جورى بدنم فرسوده شده و درد هاى مختلف ميگيرم انگار مثلا ٧٠ سال زندگى كردم در حالى كه نصفش هم زندگى نكردم 😭