2777
2789
عنوان

سردرد و سرگيجه با هم 😭😰 ميترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 42 پست
والا تازه از ٢ تا ويروس گوارشى و آنفولانزا بهتر شده بودم كه الان دوباره اينطورى شدم 😭

اگه تازه خوب شدی ک بخاطر همونه بدنت یکم ضعیف شده شیره انگور یکم بخور یکی از دوستام بعد آنفلوآنزا شدید اینطوری بود

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چيكار كنم به نظرتون ؟قرص مسكن بخورم ؟

من ی لیوان اب قند میخورم بعد اصلا راه نرو دراز بکش روبرو دیوار باهاتو بده ب دیوار یا اینک چیزی زیر پاهام بزار بیان بالا بهتر میشی

أصلا خوب شدنى در كار هست واقعا ؟ 😭😭

نگران نباش عزیزم چیزای مقوی باید بخوری سوپ و آبمیوه زیاد مصرف کن عسل یا شیره انگور همه اینا خوبه زودتر خوب میشی دوستم بعد چند روز اوکی شد 

نگران نباش عزیزم چیزای مقوی باید بخوری سوپ و آبمیوه زیاد مصرف کن عسل یا شیره انگور همه اینا خوبه زود ...

ممنونم مهربونم

بخدا توى همين ٢ ماه ٥ كيلو كم كردم يك خروار هم دارو خوردم

ولى حس ميكنم خوب نميشم

٣٠

از من ی سال بزرگترین دقیقا منم مثل خودت بدنم بی جون ضعیف ولی تغذیه خیلی تاثیر داره حتما ب خودت برس اگه تونستی ی آزمایش دکتر بگو برات بنویسه من خودم کمبود ویتامین دی داشتم افسردگی شدید گرفته بودم خیلی ویتامین کمبود آهن همه چی تاثیر میزاره

از من ی سال بزرگترین دقیقا منم مثل خودت بدنم بی جون ضعیف ولی تغذیه خیلی تاثیر داره حتما ب خودت برس ا ...

آره عزيزم ، من دردم يكى دو تا نيست

قرص آهن هم جديدا ميخورم سردرد ميشم

همون قرص آهنى كه ساليان سال ميخوردم و هيچى نميشد

نميدونم چرا اينطورى شدم 😞😔

آره عزيزم ، من دردم يكى دو تا نيستقرص آهن هم جديدا ميخورم سردرد ميشمهمون قرص آهنى كه ساليان سال ميخو ...

فقط باید ی آزمایش کلی بدی شاید تیرویید داشته باشی چون گفتی وزنت میاد پایین قرص آهن من مارک ففول میخورم عالی

فقط باید ی آزمایش کلی بدی شاید تیرویید داشته باشی چون گفتی وزنت میاد پایین قرص آهن من مارک ففول میخو ...

عزيزمى والا وزنم بخاطر ويروس هايى كه الان زياد شده كه ٢ مدلشو گرفتيم تا الان كم شد وگرنه تا همين ٢-٣ ماه پيش رو به چاقى بودم ، الان يهو سردرد شدم سرگيجه هم از اول شب داشتم

نميدونم يعنى واقعا قراره اين سومين ويروس باشه ؟ ديگه كشش ندارم 😭😩😩

فقط باید ی آزمایش کلی بدی شاید تیرویید داشته باشی چون گفتی وزنت میاد پایین قرص آهن من مارک ففول میخو ...

خيلى جديدا بدنم دچار مشكل هاى عجيب غريب عين پيرزناى ٧٠ ساله ميشه ، يعنى يه جورى بدنم فرسوده شده و درد هاى مختلف ميگيرم انگار مثلا ٧٠ سال زندگى كردم در حالى كه نصفش هم زندگى نكردم 😭

شما واكسن كرونا زديد ؟