2777
2789
عنوان

جوونا تنوع طلب شدن🥲🥺

345 بازدید | 33 پست

نمیگم همه ولی دارم دور اطرافیان خودمو نگاه میکنم مدام طرف مقابلشونو راحت عوض میکنن مثلا دوستم امسال با کلی ذوق و شوق برا دو ست پسرش پیرهن خرید کلی کاردستی گوگولی درست کرد تو جعبه با عشق چید یا تولد دوستم دوست پس رش کلی ازم مشورت گرفت که چیکار کنه ولی راحت تو یه روز از هم جدا شدن 🥺 من به جاشون گریه کردم حیف بود واقعا چقدر از لحاظه های خوششون تعریف کرد دوستم 😭 

و جالبه سریع هم هر کدوم یکی رو جایگزین کرد 😐

این تنها یه مثاله که تازگی اتفاق افتاد چند نفر دیگه هم دورم هستن که همین اتفاق براشون افتاد 

قبلاً هم همینطور بوده ؟ من که تحمل ندارم میترسم واقعا از وابستگی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بنطر من عاری از عقل و شعورن،تنوع طلبی واسه این میزان از اشتباه واژه کوچیکیه

واقعا 

متاسفانه همه تنوع طلب و ایده آل گرا شدن و مدام عوض میکنن و ارزش عشق و دوست داشتن رو آوردن پایین 

واقعا متاسفانه همه تنوع طلب و ایده آل گرا شدن و مدام عوض میکنن و ارزش عشق و دوست داشتن رو آوردن پایی ...

مشکل اینه که توی آیینه نگاه نمیکنن یا واقع بینانه نگاه نمیکنن،همه چی میخوان،اما اینکه لایق چی هستن،خدا داند!!!!!!!!!!