2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده لطفا بگید چطور پاک کنم چشامو😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 739 بازدید | 70 پست
وقتی دوست داری خودت مژه بخر توی خونه برای خودت هیدن بزار من مدت هاست میزارم و راحت شدم از هزینه اکست ...

ببین منم دونه ای ی بار گذاشتم ب قدری ناز و ملوس بود ک نگو 

این لعنتی اومد پر حجم کار کرد برام ایقد حالم گرفته اصلا درشتی چشمام رو حتی انگار پوشوند

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من خودم همیشه مگا والیوم میذارم تازع دلم بیشتر میخواد 🤣نمیتونی عکس بذاری؟

ایقد دوسشون ندارم ک عکس نگرفتم 

اصن دوسشون ندارم

با وازلین میرن ب نظرت؟

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    

شب همگی بخیر. 

ما که رفتیم بخوابیم. 

بی خوابی احتمالا زده ب سرم... 

آسمان فرصت خوبی است اگر پر بکشیم؛ ببه به افق های دل انگیز خدا سر بکشیم.. <زیر 20 سالمه درخواست جنس مخالف پذیرفته نمیشه> <هر سوال داخل تاپیک خودش> <تاریخ تولد الکی است> ‌<حساب کاربری جدیده بنده قدیمیم>

چجوری تو خونه میزنید سخت نیست؟ من میخام بزنم بلد نیستم

نه منم اول فکر میکردم سخته ولی خیلی آسونه یه چشب میخری نهایت ۵۰ تومن با یه ریسه مژه ۵ تومن که کلی میره برات

مژه ها رو ۴ تا ۴ تا یا ۵ یا ۶ تا با قیچی میبری فاصله اش رو هم اگر خواستی با موچین کم و زیاد میکنی برای پر بودن یا خلوت تر بودنش بعدم چسب میزنی بهشون یه فوت میکنی با موچین میگیری چشمتو میکشی بالا با دستت بعدم زیر مژه های خودت میزاری یه پلک میزنی تمام

خدایا شکرت❤️❤️❤️❤️
ایقد دوسشون ندارم ک عکس نگرفتم اصن دوسشون ندارمبا وازلین میرن ب نظرت؟

اره اول برو صورتتو با اب گرممم بشور بعد بیا وازلین بزن بذار تا صب بمونه دوباره صب بشور با اب گرم اروم ماساژ بده حواست باشه مژه های خودتو نکنی یا نکشی ک کنده شه 

نه منم اول فکر میکردم سخته ولی خیلی آسونه یه چشب میخری نهایت ۵۰ تومن با یه ریسه مژه ۵ تومن که کلی می ...

مرسی عزیزم من فک کردم باید بالای مژه خودم بزنم

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
اره اول برو صورتتو با اب گرممم بشور بعد بیا وازلین بزن بذار تا صب بمونه دوباره صب بشور با اب گرم ارو ...

حتما مهربون 

فقط تا صبح اینکارو کنم قطعی کنده میشن درسته؟