2777
2789
چطور اعتماد كردي؟ چطور بود خيانتش

هنوزم ناخواسته بهش شک دارم 

مشاور میگه باید اعتماد کنی اگر حتی چیزی دیدی به رو نیاری و...

در حد چت کردن بود 

چند سال گذشته 

بهم خیلی محبت میکنه سر خرید خونه هم بدون اینکه من بگم خونه رو به اسمم کرد 

همینکه نیتت مستقل شدن و رفتنه یعنی زن قوی هستینه اینکه بمونی هی بخوای مچشو بگیری و خودتو زجر بدی

مردی خیانت می‌کنه دیگه برای زن تموم شده است زنایی که مجبورند عین من تکیه گاهی ندارن چاره ای جز تحمل ندارن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرداي ديك به نظرت بهتون؟ دنياي بعد طلاق چطوريه

اگه پشتوانه داشته باشه خوبه نداشته باشی خیلی سخت من شرایط حیلی سخته تنها حامی من پدرم بود ازدستش دادم همزمان فوت پدرم شوهرم شاگرمغازه زن بیوه بود صیغه کرده بود کمرم شکست 

خدا تنها امیدم تویی پناهم بده 🙏🙏
اره

منم خیانت دیدم ولی متاسفانه بچه دارم بخاطر بچم نمیتونم جدا بشم چون بی نهایت بچه حساسیه یادمه بخاطر خیانتش که دعوامون شد و گفتم طلاق میخوام پسرم چنان گریه ای می‌کرد آخر شبم اومد گفت توروخدا مامان بابا رو ببخش من دلم میخواد با دوتاتون باشم و زد زیر گریه بعد اینکه خانواده شوهرم همه داغونن یا مشروب میخورن یا تریاک میکشن میترسم حضانت‌شو ندن بمونه پیش این خانواده داغون البته شوهرم نه مشرب خوره نه خدای نکرده تریاک میکشه فقط میدونم دوستم نداره و عاشق بچه هاشه منم تصمیم گرفت زندگی و جونیو فدای بچه هام کنم