2777
2789
عنوان

شماهم شبا قبل خواب جورابای شوهرتونو میشورید

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 63 پست
آخه لباسشویی که زود زود روشن نمیکنم بعدم جورابو دلم نمیکشه بندازم قاطی لباسا

من هر روز لباسشوییم روشنه🥴

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
کار شما از روی محبته و قابل تحسینهولی من نظرم اینه که بهتره هرکس کار شخصی خودشو خودش انجام بده

حالا یه شب مریض باشم یا یادم بره خودش میشوره

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من هر روز لباسشوییم روشنه🥴

نه من ۹ کیلویی باید بزارم سبد پر شه بعد روشن کنم مثلا دو روز یا سه روز یه بار

من هر روز که از سر کار میاد لباس زیر و جورابشومیشورم هر هفته هم لباسای بیرونش رو و هر دو سه روزم لبا ...

لباسا رو میندازم ماشین 

تا امروز که نشستم.‌ همسرم میگه مرد لباس های شخصی خودش رو خودش باید بشوره. منظورم همون لباس زیر و جور ...

نه لباس فرمش کثیف نمیشه چون کارش اداریه

مگه همون یدونه جورابو داره؟؟ صبر میکنم ماشین پر شه میندازم لباسشویی

این زود به زود پاره میکنه منم لباسشویی رو دو سه روز یه بار روشن میکنم همیشه کمبود جوراب داریم

لباسا رو میندازم ماشین

من نه فقط از خشک کن اونم زمستون استفاده میکنم با دست همه چی رو میشورم حس تمیز بودن نمیده بنظرم توی تابستونم فقط ملحفه رو ميندازم خشک کن که زود خشک بشه وگرنه همه چی رو با دست میشورم

🌈💙 Martia 💙 🌈

من نه فقط از خشک کن اونم زمستون استفاده میکنم با دست همه چی رو میشورم حس تمیز بودن نمیده بنظرم توی ت ...

من نمیتونم دیسکم بیرون زده نشستن برام سخته الان یه قالیچه انداختم حیاط چند روزه نمیتونم بشورمش 

من نمیتونم دیسکم بیرون زده نشستن برام سخته الان یه قالیچه انداختم حیاط چند روزه نمیتونم بشورمش

خب وقتی شوهرت بیکار هست بده بشوره با این کمرت چجور میخای بشوری وقتی بشوری سنگین میشه حتی پتو هم سنگین میشه چه برسه به قالیچه بعد باید کمر درد بکشی

🌈💙 Martia 💙 🌈

خب وقتی شوهرت بیکار هست بده بشوره با این کمرت چجور میخای بشوری وقتی بشوری سنگین میشه حتی پتو هم سنگی ...

همون منتظرم جمعه بیاد خونه باشه بشوره اون جمعه که نشد مهمونی بودیم

خودمم میترسم بشورم 

من تازه قبل بارداریم صبحا گاهی حال نداشت بشینه جوراب پاش کنه جوراباشم پاش میکردم😁😁😁🤣🤣🤣🤣🤣

منم قبل بچه دار شدن حتی تو بارداری ريشش هم خودم میزدم حتی بعضی مواقع حموم هم خودم می‌بردم خسته بود دلم میسوخت براش

🌈💙 Martia 💙 🌈