2777
2789
جواب میدی لطفا؟ازدواجمون درست میشه؟ کی؟

بله کمی در این راه سختی داری فرد یا  افرادی مخالف هستن که اونا بلاخره راضی میشن ، امسال نه ولی تا ۲ سال آینده همه چی درست میشه اما با زحمت فراوان

سرم همیشه بالاست، چون بالای سرم خداست  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله کمی در این راه سختی داری فرد یا افرادی مخالف هستن که اونا بلاخره راضی میشن ، امسال نه ولی تا ۲ ...

ببخشید من امشب اذیتت کردم خیلی فکرم درگیره چون خانوادم برام راه دعا رفتن ک نرسیم بهم تو اتاقم دیدم اسم من و اون شخص 

ازدواج میکنم باهاش تا شهریور سال دیگ؟

دوس دارم بدونم بازم باردار میشم یا نه احساس میکنم بدنم مشکل داره

قلب پاکی داری و خدا یک روز به ندای دلت پاسخ میده 

احساست درست نیس بدنت سالمه فقط صبور باش 

استرس بارداری ت رو عقب میندازه

قلب پاکی داری و خدا یک روز به ندای دلت پاسخ میده احساست درست نیس بدنت سالمه فقط صبور باش استرس باردا ...

چقدر با آرامش و طمانینه پاسخگو شدین 

ممنونم ❤❤❤

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
خیر خیانت نمیکنه سر و گوشش میجنبه ولی به قصد خیانت نیس بیشتر جنبه فان و سرگرمی براش داره

تو رو خدا جواب منم بده

رو یه نفر کراشم

حسش بهم چیه؟!

آیا باهاش ازدواج میکنم؟

سلام عزیزم من با یک پسر دوستم ساکن بصره اس چندین مرتبه همو دیدیممیشه بگی ته رابطمون به کجا میرسه؟ قص ...

نه گلم واقعا قصدش ازدواج نیس، احساسی برخورد نکن با افکارت برای خودت کاخ نساز که یهو روی سرت ویران نشه، پسره نیت بدی نداره ولی بیشتر برای رها شدن از تنهایی باهات هس