2777
2789
از کجا بگیریم؟عوارض نداره؟

نه هیچ عوارضی نداره 

دختر عمم چن سال پیش مصرف میکرد خوشکل شد بر هم نگشت الان دوتا هم بچه داره .. 

از عطاری 

البته اگه اولین بارته باید سه دوره رو استفاده کنی تا تثبیت بشی با یه بسته نه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اول استخونی دوست داشتم از وقتی ازدواج کردم اونقدر خانواده همسرم گفتن صورت گرد صورت‌ گرد و رفتن ژل زدن فلان کردن پر ؛هردوشم بهم میاد ولی پر سنم بالاتر میبره و صورتا گردم و پر 😐گویا الان پر می‌پسندن ملت ولی اکثر بلاگرا استخونی و زاویه دارن

سعی کن همیشه تو بهترین ورژن خودت باشی اما هیچ وقت آخرین ورژن خودت نیستی برای به دست آوردنش همیشه تلاش کن👸🏻

از چیزی ک ب این سرعت تاثیر میزاره باید ترسید

هرجور راحتی 

ما ک هرکی استفاده کرده از بیست سال قبل بگیر هیچ عوارضی براش پیش نیومده

خب برو دنبال جوانه گندم و ژله که بالاتر از اینا دیگه واسه پرشدن صورت نیست اما انتظار معجزه نداشته باش

در حد ۵ درصد فقط کار سازه 

قرص فت فیس بگیردر حد معجزه از سه روز بعد متوجه میشیمنم گرفتم صورتم کشیده بود اما الان داره پر میشهعا ...

چنده قیمتش کاراییش همینه جای دیگه رو خراب نکنه

خدایا هممونو عاقبت بخیر کن
اول استخونی دوست داشتم از وقتی ازدواج کردم اونقدر خانواده همسرم گفتن صورت گرد صورت‌ گرد و رفتن ژل زد ...

ن بابا بلاگری تو مگه ک بلاگری میپسندی اونا ی مشت ادمای علاف فی لتری هستن ک با ف ی ل ت ر صورتشون استخونی شکل میدن

وگرنه اصلا قشنگ نیست هرکی خوشکله صورتش پر هست 

هرجور راحتی ما ک هرکی استفاده کرده از بیست سال قبل بگیر هیچ عوارضی براش پیش نیومدهخب برو دنبال جوانه ...

من اول تو فکرش بودم ولی بعدا همه گقتن و خودم ب این نتیجه رسیدم ک واقعا نیازی ندارم

بعدم تپلی صورت تازه مد شده والا قبلا برا کسی مهم نبود

من صورت پری دارم

اگه لاغرم بشه تاثیر زیادی روی صورتم نمیزاره

میخوام بدنم چاق شه مخصوصا پاهام

چیکار کنم؟

از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...