2777
2789
منم میشه بگیماه تولدم یه حدس دیگه بزنویژگی ظاهری و اخلاقیم

تیر یا مهر

یه بار بهش گفتم مواظب قلبت باش تو مثل این آدما نیستی این آدما تا نشکننت ول نمیکنن. روز بعد شده بود یکی عین همین آدما. ایندفعه منو شکست.نوشته ای از خودم🍂🥀

اگه سند شش داره و به دنبال تغییر شغلین شاید تغییر ندین بهتر باشه

عزیزم مغازه تجاری هست بله سند شش دانگ داره و الان مستاجر توش هست اجاره دادیم،میخاییم بفروشیم با پولش ماشین بخریم و با بقیه پول هم همسرم میخاد توی گمرک کاره حواله دلار ،ترخیص کالا کارت بازرگانی انجام بده 

بنظرت کی به فروش میره؟و توی این شغل موفق میشه ؟

همسرم فوق لیسانس داره و سال ها هم توی بازار توی کار آزاد بوده و تجربه داره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم مغازه تجاری هست بله سند شش دانگ داره و الان مستاجر توش هست اجاره دادیم،میخاییم بفروشیم با پولش ...

قبلا هم دوتا شغل داشت که اونارو واگذار کرده الان درآمد خاصی نداریم منتظریم مغازه فروش بره 

😁انشاالله خدا یه دختره ناز خوشگل جیگر بهت بده عزیزم

متاسفانه من ناز نیستم😂

یه بار بهش گفتم مواظب قلبت باش تو مثل این آدما نیستی این آدما تا نشکننت ول نمیکنن. روز بعد شده بود یکی عین همین آدما. ایندفعه منو شکست.نوشته ای از خودم🍂🥀

درسته حس کسی که دوسش دارم بهم چیه ؟ باهاش ازدواج میکنم ؟اگه نه با کی ازدواج میکنم ؟ شغل و مشخصاتش یا ...

سنتی ازدواج میکنی و عاشق هم میشید

😂شاید به باباش رفت

باباش هنوز پیدا نشده😂