2777
2789
عنوان

حضرت عباس حاجتمو داد

533 بازدید | 31 پست

الهیییییی قربون دستای بردیتون برم آقا💚گفتم من اولین باره اومدم دم خونتون منو دست خالی برنمی‌گردونید💚

گفتم استرسیم و ادم کم تحملیم شما که صبرتون کمه بداد برسید ، وگرنه از فکرو خیال مریض میشم:)

فرصت ترمیم معدل امروز خبر دادن که میدن به همه🙃تو یه هفته درستش کردید💚

منم پروویی میکنم و دیگه برای حلجتان دم خونه شما میشینم💚

من سنی قلبیمه گیزلمیشم🖤💔💚🚶

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببخشید چه ذکر یا دعایی خوندین؟

عریضه نوشتم و نماز کن فیکون

برای تاسوعا نذر کردم 

گفتم نذری میدم و به نیت ایشون برای حضرت رقیه ۲۰ تا گوشواره بچگونه میگیرم میدم به بچه ها

ببخشید چه ذکر یا دعایی خوندین؟

میدونی من از امام رضا خیلیییی حاجت گرفتم حتی تا حد معجزه اما اولین بار بود متوسل شدم به اقا ابوالفضل 💚

شرمندم نکرد

حاجت خیلیا بوده قطعا

حاجت ۳۰ هزار نفرررر بوده اما من مطمعنم آقا مشکلو حل کردن به اذن خدا🙃💚بهشون گفتم من هیچی بخاطر دل اینهمه آدم نظر کنید،

اینم معجزس چون دفترچه رو داده بودن و تمام بود همه چی

عریضه نوشتم و نماز کن فیکونبرای تاسوعا نذر کردم گفتم نذری میدم و به نیت ایشون برای حضرت رقیه ۲۰ تا گ ...

مرسی عزیزم انشالله همیشه حاجت روا باشی. 

ببخشید عریضه چی هست؟ شما دعانویسید یا دادید دعانویس براتون عریضه نوشته؟ میشه نماز کن فیکون رو یاد بدین بقیه هم استفاده کنن 🩷

مرسی عزیزم انشالله همیشه حاجت روا باشی. ببخشید عریضه چی هست؟ شما دعانویسید یا دادید دعانویس براتون ع ...

نمازش پقیق یادم نیس اما سبکه برنید نت میاره ، ۳ تا دورکعتی که دو رکعت اخرو نگه میداری حاجت گرفتی میخونی

عریضه هم نه سر نماز خودم نوشتم گذاشتم لای قران میتونی بندازی امام زاده با یه مقدار پول❤️عریضه نامه به ایشونه و کمک خواستن ازشون بزنید نت میاره 

میدونی من از امام رضا خیلیییی حاجت گرفتم حتی تا حد معجزه اما اولین بار بود متوسل شدم به اقا ابوالفضل ...

منم خیلی توسل میکنم الان نمیدونم تو چه مرحله‌ایم حاجت روا شدم نشدم بعدا میشم . نمیدونم واقعه همه چی رو اول و آخر سپردم به بالاییه