2777
2789

تاحالا جرو بحث زیاد داشتیم و خیلی ناراحتی کشیدم از رفتاراش

ولی امشب واقعا گل کاشت

همیشه تاپیکی اگه میدیدم پدری بچشو تحقیر کرده و بقیه رو زده تو سرش برام عجیب بود ک چطور مستقیم این کارو میکنن

ولی بابای خودم امشب وقتی که مهمونی بودیم!!! جلو همه با بدترین لحن و تحقیر آمیز میگه:

انقد لیسانس گرفتی چ فایده ک هیچ کاری نمیتونی بکنی

بازم ب دختر فلانی ک معلم شده💔

اونوقت ندید زمانی ک بابای اون چقدر وقت میزاش براش درحالیکه ایشون حتی نمیدونست من کلاس چندمم

نمیگه خودش بیسواده همیشه از درس فراری بوده و منه بدبخت به ایشون رفتم که لیسانسمم زوری گرفتم

یه لحظه فکر نمیکنه سال اول دانشگاه ‌ک بودم بخاطر فعالیت هام به یه ارگان دولتی و دهن پر کن معرفی شدم و یک قدمی استخدام بودم ک ایشون هیییچ حمایتی ازم نکرد و فقط اخم و تخم کرد که لازم نکرده

حالا عین بدبختا باید برم سر کارای آشغال تا دستم تو جیب ایشون نباشه

اره من خیلی خاک بر سر و ضعیفم درسخون نبودم،سر و گوشم میجنبید ،تنبل بودم 

اما بابت همه اینا سالهاس افسردگی دارم

ولی تو چرا وقتی یکبار شانس در خونمو زد نزاشتی استخدام بشم؟ چرا ازم حمایت نکردی که بیکار بودن الانمو به رخم بکشی؟

چرا اون روز مقاومت نکردم 

چرا گریه و التماس نکردم

چرا کار خودمو نکردم

خوشبحال خواهرم ک تا چشماشو باز کرد یه شوهر خوب کرد و رفت

هیچوقت تو خونه پدر خوار و ذلیل نشد

هیچوقت نفهمید درد حقارتو

درد سربار بودنو

درد تنهایی رو

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میگذره ولی هیچوقت ازیادآدم نمیره امامجبوریم تحمل کنیم وازدرون بشکنیم☺به همین راحتی

کاش میتونستم باهاش دعوا کنم گریه کنم جیغ بزنم همه این حرفارو به خودش بزنم ولی نمیشه

کاش جای من یه بچه دیگه به دنیا میومد 

من واسه هیچکس سودی ندارم

از خودم متنفرم😭

کاش میتونستم باهاش دعوا کنم گریه کنم جیغ بزنم همه این حرفارو به خودش بزنم ولی نمیشهکاش جای من یه بچه ...

نه این حرفارونگو وایساوبیشترتلاش کن ان شاءالله که میتونی یه جای خوب کارپیداکنی ماشاءالله لیسانس داری داریا