2777
2789
اره مطمئن باش دیده برا شوهر منم اینطوری بود اونقدر گیر دادم دعوا کردم و فلان الان دیگ رفتن تکو نوک م ...

منم این مشکل رو داشتم چندروزپیشم دعواکردیم سر این موضوع 

میگه خودش میاره درحالی که اکسپلور من این شکلی نیست 

چقد حرص میده این اینستا ادمو

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بله.هرچیزیو هشتگ بزنی.حتی زیر شلواری عباس اقا سرکوچه فرداش که نه دو دیقه بعد کل اکسپلورت میشه همون🤦 ...

چی میشه ک هر چی فکر کنی همون میاد اکسپلور من خیلی میترسم گاهی

خواننده خاموش  از سال ۹۰🥰
اره مطمئن باش دیده برا شوهر منم اینطوری بود اونقدر گیر دادم دعوا کردم و فلان الان دیگ رفتن تکو نوک م ...

نمیدونم چه ری اکشنی داشته باشم آخه نمیدونه نامحسوس گوشیو میبینم اصلا فکر نمی‌کردم اینجور آدمی باشه 

نمیدونم چه ری اکشنی داشته باشم آخه نمیدونه نامحسوس گوشیو میبینم اصلا فکر نمی‌کردم اینجور آدمی باشه

کو تا مردا رو بشناسیم ما بعد الکی میگن مردا سیستمشون پیچیده نیس بخدا ک مرد چشم پاک خیلی خیلی کمه همشون زیرابی میرن

منم این مشکل رو داشتم چندروزپیشم دعواکردیم سر این موضوع میگه خودش میاره درحالی که اکسپلور من این شکل ...

اره بخدا قبلا شوهرم تو گوشی من میدید گوشیش ایراد داشت اکسپلور منم پر شده بود من از دستش اینستامو کلا حذف کردم الان ولی برا خودش پره برا من نه اینقدر آدم حرص میخوره مخصوصا ک گردن نمیگیرن

مممممم

ای بابا خواهر من گفتم اولش گفت من یه هفتس اینترنت و انتن ندارم بعد که خیلی قاطی کردم گفت به توچه بعد که پاشدم برم بیرون از خونه گفت بخدا خودش میاره اکسپلورم و نشون دادم گفتم چرا واسه من اینطوری نیست خلاصه زیربار نرفت میگه خودش میاره

من که گفتم از چشات مرض دربیاد دیگه خودت میدونی خخخ

توهم 🤣🤣🤣من گفتم نفرینت کردم الهی ب حق پنج تن اگ ببینی  بری زیر تریلی هزار تیکه بشی گفت عمه دلت میاد گفتم آره اگ ببینی الهی کور بشی بعد بری زیر تریلی هیچی نگفت😘🤣

مممممم