2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اقا من تیکر مزارم نمیاد

چرا قبلا وضعیت دیگ ای درج کردی اون و حذف کن باز برو تیکر بارداری بزار ذخیره تغییراتم بزن

فقط 9 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

والله ک طبیعی بود شاید دو قطره پریده باشه همونم بدن من دیده حیفه جذب کرده

😂😂😂 مبارک باشه 

ولی با بچه کوچیک سخت میشه من اول بارداریمه هر روز ناله میکنم وقتی می‌خوام پاشم برم توالت کل بدنم قرچ‌ قرچ صدا میده سرما هم ک خوردم دارم دیوونه میشم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

پس دارم تلقین میکنم الکی

نه ولی واسه علائم یکم زوده 

همینکه علائم بارداری و پریود یکیه 

ولی علائم شدید بعد دوماهگی میاد پدر آدم و درمیاره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

بچه ها برای منم دعا کنید

انشالله باردار میشی به خودت استرس نده 

من ۴سال اقدام بودم یعنی دیگ اخرا زر زر اشک میریختم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

😂😂😂 مبارک باشه ولی با بچه کوچیک سخت میشه من اول بارداریمه هر روز ناله میکنم وقتی می‌خوام پاشم برم ...

سلامت باشی  سخت ک اره سخته ولی دیگ حالا ک شده خدا توانشو میده 

من سر پسرم ۱۵ روز بخاطر ویار بستری شدم بعد دکتر گف اینجوری نمیشه مرخص کرد گف تا روز زایمان سرم امپول بزن مرگو جلو چشمم دیدم روزای اخرم کهیر بارداری زدم کل بدنم خون بود یادمه ۵ صبح اومدم نی نی سایت صحبت مکردم  ک اذیتم همه گفتن برو ب دکترت بگو ۳ روز مونده بود ب زایمانم منم رفتم بیمارستان  گف چون اذیتی الان برو اتاق عمل برا زایمان من سزارین شدم 

فقط 34 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلامت باشی سخت ک اره سخته ولی دیگ حالا ک شده خدا توانشو میده من سر پسرم ۱۵ روز بخاطر ویار بستری شدم ...

چند هفته بودی سز شدی 

بخدا منم دارم میمیرم انقد سرفه زدم 

امشب یه ساعت خوابیدم بیدار شدم دیدم نبابا بجای اینکه خوب تر بشم گلوم درد گرفته بینیم درد گرفته سرفم بدتره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

انشالله باردار میشی به خودت استرس نده من ۴سال اقدام بودم یعنی دیگ اخرا زر زر اشک میریختم

ن من تو ۴ سالی ک ازدواج کردم اولین اقداممه ولی زیر نظر پزشک اقدام کردم مشکلی هم نداشتیم

ببینم خدا چی بخواد