2777
2789
لطفا برام دعا کنین به حاجتم برسم حالم خیلی خرابه

عزیزم پستای منو بخون

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙                                                                        ♥️خدایاهزاران مرتبه شکر♥️
راستش یک نفرو دوست دارم میخوام مهرم بیوفته به دلش به ازدواج ختم بشه نیت بدیم ندارم فقط نمیدونم چرا خ ...

میگن دعای معراج بخون

میدونم الان عاشق شدی چشات کور شده ولی ب نظرت این گناه نیست؟

شاید اون آدم یکی دیگ رو دوست داشته باشه شاید قول ازدواج با یکی دیگ داشته باشه با این دعا ممکنه زندگی اون دختر بهم بریزد

البته شاید من دارم اشتباه میکنم

هرچی خیره اتفاق بیفته برات عزیزم ❤️

و من اندیشه کنان غرق در این پندارم، خدای عالم ، ز چه رو در همه باغچه ها سیب نکاشت؟ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میگن دعای معراج بخونمیدونم الان عاشق شدی چشات کور شده ولی ب نظرت این گناه نیست؟شاید اون آدم یکی دیگ ...

باهم دوستیم اولاش خوب بود یهو سرد شد دلیلش رو هم نمیگه دلم میخاد مثل روز اول بشه رابطمون

باهم دوستیم اولاش خوب بود یهو سرد شد دلیلش رو هم نمیگه دلم میخاد مثل روز اول بشه رابطمون

عزیزم ایشالا هرچی خیره پیش بیاد برات   

میگن سوره معراج فوق العادس تو هر زمانی میتونی بخونی 

و من اندیشه کنان غرق در این پندارم، خدای عالم ، ز چه رو در همه باغچه ها سیب نکاشت؟