2777
2789
عنوان

راننده اسنپ پیام داده😑عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 153012 بازدید | 473 پست
اسی رفته خوابیده😴 بعد من اونوقت منتظرم یه عکس از راننده اسنپ بزاره در حالیکه دارم از خواب میمیرم 😵 ...

بریم خواهر منو شمانصف شب قشنگمون بخاطر تاپیک فیک اسی ازدست دادیم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی رفته خوابیده😴 بعد من اونوقت منتظرم یه عکس از راننده اسنپ بزاره در حالیکه دارم از خواب میمیرم 😵 ...

داره میگرده توی گوگل اینا چیزی گیرش بیاد

بخاطرِ حیوانات به انسان ها توهین نکنید...

به نحوه نوشتن اسی دقت کنید گذاشتن دو نقطه همش بین جملاتش حالا چتی هم که از اون اقا گذاشته دقیقا مثل ...

علاوه بر خودش وراننده اسنپ،داداششم دو نقطه میذار..

بخاطرِ حیوانات به انسان ها توهین نکنید...

خب مگه باغ مال مادرتون نیست؟ شما هم قاعدتا به سن قانونی رسیدین نمیتونین سهم خواهی کنین؟

نه عزیزم سهم خواهی چی 

من خواهر برادر متاهل دارم هیچکدوم هیچ سهمی نمیخوان از پول باغ برای خود بابام همیشه گفتن باشه با خواهرای کوچیکم

منم روم‌نمیشه چی بگم‌ از بابام پول میگیرم ولی بهم میگه‌ندارم واقعا هم راست میگه وقتی این اینقدر خرج‌میکنه هیچ‌پولی نمیمونه مونده تو خرجها من ضد افتاب میگیرم ۴۰۰ تومن زورم میگیره بعد این ...

الان واقعا خیلی اوضاعشون بد میشه از لحاظ مالی خیلی زن بابام احمقه ساده تر از اون بابام که داد دست این مدیریت مالی رو 

شما فکر کن بخدا این زن یک شهر نزدیک روستامون زندگی میکرده کلی خواهر برادر بودن اینقدر ادا و اصول میاد فکر کن به من میگفت مگه تو میدونی اصلا کارامل چیه میخواستم بکوبونم تو دهنش بگم یا رب مباد گدا معتبر شود انگار وضع زندگیش قبلا ندیدیم اینقدر تاقچه بالا میندازه هوف اعصابم خرد شد باز

تازه خبر نداری چیکار کرده تاپیک اخرم رو بخون لطفا 

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

علاوه بر خودش وراننده اسنپ،داداششم دو نقطه میذار..

این دیگه خیلی ضایع اس فیکه

من بودم تعلیق دائمی میکردم خودمو میرفتم

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

خب عزیزم عکس یه بدبختی میزاره ضایع اس فیکه دیگه 

قشنگ نینی سایت کاراگاهت کرده خدایی😂😂 قظعا فیکه بنظرم

من کشف نکردم یک کاربر دیگه کشف کرد دمش گرم اونم تو اوج داستان تازه ما همه با دهن باز به تاپیک زل زده بودیم ببینیم چی میگن همه گزارش میده نمیده اسی چیشده عطرش چی بوده تا با این پست گرانبها روبرو شدیم تازه فهمیدیم اوه سرمون کلاه رفته🤣

اینجا زود متوجه میشن جرات نداره که😁

دیگه اب که از سر گذشت چه یک وجب چه صد وجب