2777
2789
عزیزم . چن سالشونه ؟ بچه زیاد واقعا نعمته . امیدوارم شرایطتتون هرچی زودتر بهتر بشه .

شوهرم ۴۲ من ۳۶  به شدت بی خوصله وکم طاقته از نوزادی بچم عذاب کشیدم تا الان انتظار داره بچه جیکش درنیاد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پدر باید برای بچه پدری کنه اگه شوهرت رفتارشودتغییر میده بیار وگرنه ممکنه وضعیت زندگیت بد بشه

هر شب نصیحتش میکنم قول میده باز فردا بچه تکون میخوره داد میزنه وخشونت

ممنون از دلگرمیت عزیزم فکر کن بچم دختره ۶ سالشم نشده تا تکون میخوره دعواش میکنه منم جرات ندارم خرف ب ...

منم همسرم اینطور بود تو روش وایستادم با این که همیشه ازش کتک می‌خوردم اما به خاطر بچم سگ شدم بهشم گفتم حق نداری بزنیش یا داد بزنی براش ترسید اینقدر که وحشی شده بودم   

آیا خدا کافی نیست ؟
منم همسرم اینطور بود تو روش وایستادم با این که همیشه ازش کتک می‌خوردم اما به خاطر بچم سگ شدم بهشم گف ...

این وحشی تر از این حرفاس هزاران بار باهاش حرف زدم اصصلا تغییر نمیکنه حتی حاضرم بمیره

شوهرم ۴۲ من ۳۶ به شدت بی خوصله وکم طاقته از نوزادی بچم عذاب کشیدم تا الان انتظار داره بچه جیکش درنی ...

بنظر من این قضیه رو ولش کنین بازم بهتره با ادم عاقلی مشچرت کنین . وگرنه هربار ک بچه گریه کرد مریض شد استرس چندین برابرشو  دخترتون متحمل میشه و همه ی تلاششو میکنه تا دعوا مشاجره نشه بعدا میشه ی ادم بسیار استرسی . 

ادم منفی بافی نیستما لطفا اینارو بعنوان حرفای منفی درنظر نگیرین فقط خواستم نظرمو از نظر کسی ک داره از دور ب قضیه نگاه میکنه گفته باشم .

بنظر من این قضیه رو ولش کنین بازم بهتره با ادم عاقلی مشچرت کنین . وگرنه هربار ک بچه گریه کرد مریض شد ...

وای عالی گفتی دقیقا خودمم استرسی شدم هم بچم ولی به خاطر تنها بودنش دلم کبابه

این وحشی تر از این حرفاس هزاران بار باهاش حرف زدم اصصلا تغییر نمیکنه حتی حاضرم بمیره

بچه بیاری عذاب می‌کشه با این آدم خودت وبچت رو هم سعی کن ازش دور کنی مثلاً تو اتاق دیگه ای باشین بیشتر 

آیا خدا کافی نیست ؟
بچه بیاری عذاب می‌کشه با این آدم خودت وبچت رو هم سعی کن ازش دور کنی مثلاً تو اتاق دیگه ای باشین بیشت ...

آره فقط باید ازش دوری کنم یه کم خوب میشه دوباره اعتماد میکنم باز میبینم همون سگه

آره فقط باید ازش دوری کنم یه کم خوب میشه دوباره اعتماد میکنم باز میبینم همون سگه

اعتماد نکن خودت رو تغییر بده ،هر دفعه قهر کردی برگشتی عادی شده سر سنگین باش کمتر تحویل بگیرش با بچه ات وقت بگذرون 

آیا خدا کافی نیست ؟
وای عالی گفتی دقیقا خودمم استرسی شدم هم بچم ولی به خاطر تنها بودنش دلم کبابه

متاسفانه هرکی ی مشکلی داره دیگه . ایشالا دخترتون برن مدرسه دوست پیدا کنه اسونتر میشه الان چون خونه‌س بیشتر حوصله‌ش سر میره بفهمه بیشتر همکلاسیاش خواهر برادر ندارن از سرش میوفته .