2777
2789

چند وقت یکبار میرین خونشون؟ وقتی میرین چه مدت میمونین؟ توی اون مدتی که اونجا هستید روزها چیکار میکنید؟ همیشه همراه همسرتون میرین یا بعضی وقتا همسرتون تنها میره؟ لطفاً بگین که چند ساله ازدواج کردین و اوایل ازدواج به چه صورت بودین و الان به چه صورت هستین 

فاصله ۸ساعته راهمون 

اول قبل بچه دارشدن هر دوماه میرفتیم سه روز میموندیم

الان با بچه سخته شرایط هر ۵.۶ ماه یبار میریم ۱۰روز میمونه

منم از صب تاشب خدمت رسانی 

بچه هم تو حیاط خوش میگذرونه 

خودشم دنبال کارای اونجاش

۱۲ساله ک عروسی کردیم

اندوه بزرگی ست زمانیکه نباشی

۵ ساله ازدواج کردم

از اول اینجوری بود و هست ک هر ۳،۴ ماه یک هفته میریم(پدر و مادر منم همون شهر ان) ۱ هفته میمونیم ، ۳ روز خونه پدرم ۳ روز پدر شوهر ، ۱ روزم تو مسیر..

بعضی روزا ممکنه من تنها خونه پدرم باشم همسرمم تنها خونه پدرش.

روزا هم میریم تو طبیعت بگردیم

، بازار میریم

خونه اقوام میریم

FREEDOM...🌱🤌🤍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

۵ ساله ازدواج کردماز اول اینجوری بود و هست ک هر ۳،۴ ماه یک هفته میریم(پدر و مادر منم همون شهر ان) ۱ ...

آخه پدر و مادر من اون شهر نیستن. تازه عقد کردم. این دفعه که رفته بودم زیاد راحت نبودم. آخه از صبح تا شب هی چی بگم با مادر شوهرم و خواهر شوهرم. هرچی کمتر آدم حرف بزنه کمتر ناراحتی پیش میاد 

آخه پدر و مادر من اون شهر نیستن. تازه عقد کردم. این دفعه که رفته بودم زیاد راحت نبودم. آخه از صبح تا ...

نگران نباش ، اتفاقا چون شهر دوری و کلا چند ماه یکبار میبینیشون میتونی راحت فاصله رو حفظ کنی ، اون چند روزم بذار بیشتر اونا صحبت کنن و شما شنونده باش گلم.

FREEDOM...🌱🤌🤍
نگران نباش ، اتفاقا چون شهر دوری و کلا چند ماه یکبار میبینیشون میتونی راحت فاصله رو حفظ کنی ، اون چن ...

اخه کلا مادر شوهرم از اوناییه که خیلی کلاس می‌ذاره و خیلی خودشون را بالا می‌دونه. هر چی بیشتر حرف بزنه اعصابم بیشتر به هم می‌ریزه. واقعا دلم نمی‌خواد باهاش وقت بگذرونم. این دفعه که رفتیم با شوهرم همش بیرون بودیم و فقط شبا اومدیم خونه. اونا هم چیزی نگفتن ولی یه تیکه ای انداخت که دخترم اینا که میان بیشتر دوست دارن با ما وقت بگذرونن. به نظرتون چیکار کنم؟