2777
2789

یکی از عزیزام اونجا بستریه عفونت ریه داره

از زمانی که یادمه میگفتن نمازی کشتارگاهه یه عده هم میگن خوبه

دارم دیوونه میشم

بیمارستان خوبیه. عمل هوایی که تون جا انجام میشه و دستگاه هایی که دارن هر جایی ندارن. چون خیلی بزرگه و مریض زیاد میاد به مراتب آمار فوتی بالا می‌ره برای همین این جوری میگن. ان شا الله زودتر خوب بشن

دور از جون ما هم میگیم کشتارگاه بهش ولی ی تصادفی داشتیم داغون بود تو بیمارستان نمازی خوب شد 

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دور از جون ما هم میگیم کشتارگاه بهش ولی ی تصادفی داشتیم داغون بود تو بیمارستان نمازی خوب شد

ما هم تصادفی داریم آسیب نخاعیه الان ریه اش عفونت کرده اونجاست

داغونم بخدا😭

میگن هر کس که رو به مرگه میبرستن اونجا تا بمیره😭اینقور حالم بده😭

نه عزیزم اتفاقا خیلیی بیمارستان خوبیه اصلا نگران نباش 

به خدا من این چیزی که گفتید برای اولین بار شنیدم 😐

اتفاقا ما وقتی میگن یکیو انتقال داده به بیمارستان نمازی 

میگیم بهتر که فرستادن نمازی 

دکتراش خیلی خوبن 

ما هم تصادفی داریم آسیب نخاعیه الان ریه اش عفونت کرده اونجاستداغونم بخدا😭

توکل بخدا انشالله که سالم میاد بیرون عزیزم هر کس ی روزی داره تا اون روز نیاد هیچی نمیشه 

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
نه عزیزم اتفاقا خیلیی بیمارستان خوبیه اصلا نگران نباش به خدا من این چیزی که گفتید برای اولین بار شنی ...

افسردگی شدید گرفتم با این حرفا خدا کنه خوبش کنن دکترا تازه مریض ما مراقبت های ویژه اس خدا کنه خوب رسیدگی کنن بهش

بخدا اون روز برسه منم خودمو تموم میکنم

خدا نکنه انشالله سالم باشین سالیان سال پیش هم