2777
2789
عنوان

خیلی دلم از مامانم گرفت امشب

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 40 پست
عجبااا

😔

آهای دنیا! حواست باشه! تو دنیای "منی"!ماله "منی"! موظفی به سازی که میزنم برقصی!موظفی اونطور که رنگت میکنم رخ نشون بدی!تو...موظفی...اونجور که "من" میخوام باشی!!! گفتم یادآوری کنم😏😉
بعد حالا میبینم مامانم اصن بام حرف نمیزنه اخماش تو همه جوابمو نمیده از غذا تعریف میکنم هیچی نمیگه اخ ...

وااااا حسین بیکاره بوده

تو درس داشتی

سرم رو‌تو‌کدامین دیوار بکوبم خون همه جا رو فرا بگیره

دخترم❤عزیز قلبم ❣نترس جانم که دستانم ز دستانت جدا شدنی نیست💚خدایا براش جبران میکنی🥺خیلی زمین خورده این حقش نبود💔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وا😕🤔همین پسرا فردا بزرگ میشن زن میگیرن فکر میکنن زن که گرفتن یعنی کلفت خونه است

آره بخدا تربیت غلط میکنن

حالا خداروشکر داداشم تحت تاثیر نیست یعنی بهش بگم کمک می‌کنه ولی اصصصلا انتظار نداشتم جلو داداشم اینو بگه بهم

حالا خوبیش اینجاش داداشم زن پوسته همین فردا بزرگ میشه زن میگیره دیگه طرف مامانمم نمیاد 

آهای دنیا! حواست باشه! تو دنیای "منی"!ماله "منی"! موظفی به سازی که میزنم برقصی!موظفی اونطور که رنگت میکنم رخ نشون بدی!تو...موظفی...اونجور که "من" میخوام باشی!!! گفتم یادآوری کنم😏😉

مرد سالاری هنوزم توی خونه ها وجود داره

اینم بگم خوب بود لااقل داداشت گفته چشم

پر رو نشده از رفتار مامانت که بگه نه

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

عزیزم حق داری، ولی خب همه مامانا همینن دیگ، خودشون با این تفکرات بزرگ سدن و از نطر خودشون مشکلی نیس:) شما با زبون خوش بهش بگو که اونم عضوی از خانوادس وقتی من از درسم میزنم و کمک میکنم اونم باید کمک کنه ک وقتی ازدواج کرد توی کارا ب زنشم کمک کنه... 

این قلب ترک خورده من بند به مو بود، من عاشق "او" بودم و "او" عاشق "او".... 

صبح فقط بهم گفت اینجاهارو کثیف نکن من بهش گفتم حالا اگه خواهرم بود کثیف میکرد میرفت هیچی بهش نمیگفتی ...

عی بابا🥺اشکال ندارد عزیزم اهمیت نده تو هم حرف نزن خودتو مشتاق حرف زدن نشون نده.حالا اگه حرف بزنن مگه میخوان چی بگم

اینم بدبختی ماست بخدا

یه چی بگم 

مادرا کلا پسر دوستن 

من بینیم عمل کردم برادرم سالم سالم بود 

مامانم آبمیوه می‌گرفت مال اون دو برابر من بود 

خب من که عمل کردم آخه این کارا چیه 

یا مامانم میگه به جون پسرم که میخوام دنیا نباشه ولی برا من هیچ ارزش قائل نیست 

عزیزم حق داری، ولی خب همه مامانا همینن دیگ، خودشون با این تفکرات بزرگ سدن و از نطر خودشون مشکلی نیس: ...

بخدا بااارها براش توضیح دادم ولی باز روز بعد کار خودشو می‌کنه.یه رفتارهایی می‌کنه که مادرانی دهه‌ی بیستم از خودشون نشون نمی‌دن😑

مادر که نبستن هوو هستن

واقعاً.بخدا تنها کسی که روز مادر براش کادو گرفت و تبریک گفت من بودم داداشم حتی بهش تبریک نگفت

بخدا بااارها براش توضیح دادم ولی باز روز بعد کار خودشو می‌کنه.یه رفتارهایی می‌کنه که مادرانی دهه‌ی ب ...

پس توهم دیگ هیچی نگو ولی بازم همیشه توی اینجور کارا داداشتو دخالت بده تا براش عادی بشه

این قلب ترک خورده من بند به مو بود، من عاشق "او" بودم و "او" عاشق "او"....