2777
2789
عنوان

یه چیزی تو دیوار فروختم با عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 27 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه دیشب برده تو آب خیس کرده امروز با دست و صابون افتاده به جونشحالا میگه اینجوریه نمی‌خوام

باید حواسش رو جمع میکرد موقع خرید .

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪
میگه پس بگیرمن میگم تو شستن با دست اینجوری شده پخش شده یا انگار رنگ پس دادهتوروخدا خوب دقت کنید به ع ...

به نظرم لک ها خودش بوده ، ربطی به شستن الانش نداره ، ولی عذاب وجدان نداشته باش ، خودش دقت نکرده ، اگه خیلی ناراحتی یه مبلغی از پولو بهش برگردن ، مثلا ۱۰۰تومن

من از پولش پونصد بهش برگردوندم گفتم شاید من ندیدم قبل دادن و بهش هم چیزی نگفتم مدیون نشم

ولی میگه نه پس بگیر 

گفتم پس بگیرم پول خشکشویی رو کم‌میکنم چون باید بدم لکه بری بشه.با دست نباید میشستی

الان حق با کیه

نه دیشب برده تو آب خیس کرده امروز با دست و صابون افتاده به جونشحالا میگه اینجوریه نمی‌خوام

همیشه تو دیوار از تماس امن، ارتباط برقرار کنید تا اینجوری بعداً مزاحم نشن. از نظر من که کوتاهی از سمت خودش بوده معلومم نیست شاید دروغ میگه. نمیشه قضاوت کرد. ولی باید موقع خرید دقت میکرد

همیشه تو دیوار از تماس امن، ارتباط برقرار کنید تا اینجوری بعداً مزاحم نشن. از نظر من که کوتاهی از سم ...

نمی‌خوام گناهشو‌بشورم ولی حس میکنم این اصلا روفرشی من نیست 

مال من اصلا اینقدر رنگی شده بود بالاخره می‌فهمیدم خودم هم

کور که نیستم

باز یه درصد میگم شاید ندیدم 

خیلی اعصابم خورده از ظهر