2777
2789

مثلا من خودم جلو آینه که وایمیستم کلی ایراد از خودم میگیرم... مثلا پوستم ترک داره ... سلولیت داره ... این قسمت تیره شده ... اینجاش لک افتاده و .. یه خورده شکم درآوردم... 

بعد با خودم میگم بین همه دخترای داف و عملی و پلنگ ،، کی عاشق یه دختر ساده میشه که این همه هم ایراد داره ... (ایراد هارو همیشه خودم میبینم ... مامانم میگه دیوونه ای ... وسواس داری )

حالا در کل ... 

مامانم میگه کسی که عاشقت باشه هر جوری باشی دوستت داره... عیب و ایرادی هم اگر داشته باشی به چشمش نمیاد ...

خانومایی که متاهلن آیا این حقیقته ؟؟؟!!! 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره خب یچی تعریف کنم

من  میرفتم یه ساختمون پزشکان یه مدت، بعد همه منشیا و کارکنا پلنگ و درو داف، من یه دختر کوچولو ساده تیپ معمولی ضد افتاب فقط میزدم ،حالا چند سالم بود؟۱۷کلاس یازدهم بودم پزشک عمومی همون ساختمون عاشقم شد پیشنهاد ازدواج داد گفت از سادگیت خوشم میاد، با اینکه خیلیییی از دخترا اونجا از من قد بلند تر بودن بهتر بودن من حتی صورتمو بند نزده بودم خلاصه که یکی خوشش بیاد خودش میاد علف به دهن بزی شیرین میاد

من سنی قلبیمه گیزلمیشم🖤💔💚🚶

بله بله 🥲

من یه مدت صورتم بدجور جوش زد  🥲خودم حالم بد میشه نگاه خودم میکردم 

ولی هیچ وقت به روم نیاورد هیچی نگفت 

که دلم بشکنه 

خداروشکر الان پوستم عالی شده 

ولی کلا هیچ وقت به روم نیاورد

آره شوهرم حتی وقتی پوستم افتضاح شده بود دوستم داشت و ایراد نمی گرفت ،من ویتیلیگو داشتم ،که خدا روشکر ...

چقدررر خووب 

ای کاش یکی بیاد توو زندگیمون که نا رو به خاطر خودمون بخواد ... فراتر از جسم و ...

چقدررر خووب ای کاش یکی بیاد توو زندگیمون که نا رو به خاطر خودمون بخواد ... فراتر از جسم و ...

انشالله مهمتر از همه اعتماد به نفس خودته و اینکه هیچ وقت عیب خودت رو جلوی اون نگی و خودت رو دست بالا بگیری