2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

👍👍👍

منم پارسال انجام دادم حتی ی فیلم هم گفتن بفرس ک خانواده

راضی شن اما کارتی برام نیوم

امیدوارم ک ثبت شده باشه 

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.
اگه فردی خودکشی هم بکنه اهدای عضو میتونن انجام بدن؟

کلا شرایط داره

مرگ مغزی باید اتفاق بیفته ولی اکسیژن سریع به بقیه اندام ها برسه که اونا زنده بمونن ،خیلیم وقت نیست چون کم کم اونام از کار میوفتن و به درد نمیخورن 

ولی در کل بیشتر برا اونی که تو محیط بیمارستان مرگ مغزی بشه این اتفاق میوفته که سریع اندام های دیگشو زنده نگه میدارن 

فقط 1 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

منم میدونم چرا ولی بگم تعلیق میشم

بگو چرا 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
خواهرم پزشکه گفته نکنید این کار رو

چرا؟؟ 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
به نظرم نیازی به کارت نیست. بیمار مرگ مغزی بعد از رضایت از خانواده اش به راحتی اعضاش اهدا میشه. یه ک ...

چون بعضی از خانواده ها راضی نمیشوند وقتی بیمارستان اطلاع پیدا کند از طریق کارت متوجه میشود و با خانواده صحبت میکند که طرف رضایت قلبی خودش این بوده و ممکنه تاثیری در نظر خانواده داشته باشه

نه تو آنی که همانی.نه من آنم که تو دانی
منم مخالفم چون واقعا تجربه بهم ثابت کرده هر کی ثبت نام کرده و کارت دریافت کرده مرگ مغزی شده

غیر اون میگن بدون بیهوشی انجام میدن 

درراوردن اعضارو

تازه علم پزشکی باگ هم داره

یعنی بی وجدان هایی که الکی مرگ مغزی اعلام میکنن

غیر اون میگن بدون بیهوشی انجام میدن درراوردن اعضاروتازه علم پزشکی باگ هم دارهیعنی بی وجدان هایی که ا ...

خب ادم دیگ مرده چ فرقی میکنه دردو حس نمیکنه

لایک نکنننننننن ستونممم نکن