2777
2789
عنوان

چقدر من حرص خوردم سر این زنیکه

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 27 پست
رفت پیش اون خاله هه فقط امیدوارم دست گورکم رو بشه تازه جنسیت بچشم دروغ گفت

فیلم قشنگیه؟ 🥲

کاربری شیشمم مغزم انقد مغز ماهیه که یادم میره رمز عبورم چیه یکی یکی کاربریام خراب میشن بعدش 😂😔🔪 پس ممکنه این اکانتمم گم کنم ی روزی 🐻 بنظرم زندگی یه کیکه و غماش واگعی! 🍰 رفیق شهیدم مجید قربانخانی مرسی که همجا هوامو داشتی  💟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وا ببخشید میپرسم فاتح کی دستش رو میشه به گورکم خیانت میکنه

خواهش می کنم. بیکارم. هر چی خواستی بپرس.

خود گورکم می فهمه. از خرجایی که برای زنه می کنه.

گورکم یه مهمونی تعیین جنسیت یا همچین چیزی می ده. همه رو دعوت می کنه. زنه رو به عنوان خواننده میاره جلوی همه، همه چی رو می گه.

بعدم که خانوادش می گن خب طلاق بگیر پشیمون می شه. می گه قربون شوهرم برم. خوب کرد خیانت کرد. جدا نمی شم که نمی شم. هنوزم طلاق نگرفته. فاتح ولش کرد رفت.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!

یک ماهه پام تو‌ گچه دخترم هم بد مریض شد الان خودم بحدی عصر مریض بودم که آرزوی مرگ کردم رفتم بیمارستان بستری شدم. مادرم مریض برادرم مریض. دوستان ما داغونیم مارو دعا کنید

یک ماهه پام تو‌ گچه دخترم هم بد مریض شد الان خودم بحدی عصر مریض بودم که آرزوی مرگ کردم رفتم بیمارستا ...

چشم عزیزم 🥲❤ امیدوارم زودخوبشی میگذره همچی

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود😁

منو بگو فک کردم اینجا دعوا شده 

زرافه ی بابا هستم.یک عدد وطن پرست..بحث کردن رو زیادی دوست دارم..برنامه نویسم و رابطم با کامپیوتر خیلی خوبه می تونم راهنماییتون کنم..مترجمم هستم و ساب کیدراما و سیدراما میزنم 🤭 تایپم intj بنفشه .دلتون خواست برا منم صلوات بفرستید و بگید تا منم دعاتون کنم.