بچه ها بیاین برای هم دعا کنیم هرکس مشکلی داره خدا کمکش کنه یکی مشکله مالی داره یکی شوهره بد که راه نجات نداره و حامی نداره یکی مریضی داره میگن دعای خوده ادما برای خودشون مستحاب نمیشه برای هم دعا کنیم مستجاب میشه دعامون الهی که هرکی اینجا مشکل داره خدا بهش کمک کنه از ته دلم براتون دعا میکنم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اسیی بخدا که ازش خیلیی سرتری حیف از چت کررنتم مشخصه خیلی خوش اخلاق و مهربونی ویژگی خوبم داره که بخوا ...
مرسی خودت خوبی ک منو خوب میبینی،نه الان دیگه نداره هیچ ویژگی خوبی قبلا چرا داشت اونم خسیس نبودنش بود که منم پول برام مهم نبوده و نیست با یتیکه نون و ماستم سیر میشم اکه طرفم ادم باشه که البته این کارارو کردم ک پرو شد هوا برش داشت قبلا اگه صد تومن تو جیبش بود همونو برام خرج میکرد منم چشمم فقط محبتو میبینه یکی بهم به خوبی کنه هزارتا بدیشو نمیبینم فقط همون خوبیشو میبینم
ببین قبلا داشت الان نداره قبلا هرچی میخواستم میخرید برام اگه یکم تو جیبش پول بود همونو برای من بهترین چیزارو میخرید خیلی خیلی دوسم داشت محبت میکرد تو روی خانوادشبخاطر من وایساد ک منم تورو خانوادم وایسادم الانم پول داشته باشه میکنه از حق نمیتونم بگذرم و دروغ بگم
اره امید دارم به درس شدنش الهی که درست بشه و منم اگه اخلاق بد دارم درست بشم منم رو خودم خیلی کار مردم با این که همه اشتباها ازین بود اما من دیگه سعی میکنم زیاد گیر ندم بهش اما از درون روحم قلبم تیکه تیکه میشه وقتی یاده خیانتاش میافتم کاش خدا کمک کنه اروم بشم