2777
2789
عنوان

همسر بی لیاقت

| مشاهده متن کامل بحث + 13247 بازدید | 389 پست

بچه ها بیاین برای هم دعا کنیم هرکس مشکلی داره خدا کمکش کنه یکی مشکله مالی داره یکی شوهره بد که راه نجات نداره و حامی نداره یکی مریضی داره میگن دعای خوده ادما برای خودشون مستحاب نمیشه برای هم دعا کنیم مستجاب میشه دعامون الهی که هرکی اینجا مشکل داره خدا بهش کمک کنه از ته دلم براتون دعا میکنم 

زیبا ترین زیبای جهانم🫠

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اسیی بخدا که ازش خیلیی سرتری حیف از چت کررنتم مشخصه خیلی خوش اخلاق و مهربونی ویژگی خوبم داره که بخوا ...

مرسی خودت خوبی ک منو خوب میبینی،نه الان دیگه نداره هیچ ویژگی خوبی قبلا چرا داشت اونم خسیس نبودنش بود که منم پول برام مهم نبوده و نیست با یتیکه نون و ماستم سیر میشم اکه طرفم ادم باشه که البته این کارارو کردم ک پرو شد هوا برش داشت قبلا اگه صد تومن تو جیبش بود همونو برام خرج میکرد منم چشمم فقط محبتو میبینه یکی بهم به خوبی کنه هزارتا بدیشو نمیبینم فقط همون خوبیشو میبینم

زیبا ترین زیبای جهانم🫠

اسی نکات مثبتشم بگو

ببین قبلا داشت الان نداره قبلا هرچی میخواستم میخرید برام اگه یکم تو جیبش پول بود همونو برای من بهترین چیزارو میخرید خیلی خیلی دوسم داشت محبت میکرد تو روی خانوادشبخاطر من وایساد ک منم تورو خانوادم وایسادم الانم پول داشته باشه میکنه از حق نمیتونم بگذرم و دروغ بگم 

زیبا ترین زیبای جهانم🫠

عزیزم برو مشاور شایددرست شد

اره امید دارم به درس شدنش الهی که درست بشه و منم اگه اخلاق بد دارم درست بشم منم رو خودم خیلی کار مردم با این که همه اشتباها ازین بود اما من دیگه سعی میکنم زیاد گیر ندم بهش اما از درون روحم قلبم تیکه تیکه میشه وقتی یاده خیانتاش میافتم کاش خدا کمک کنه اروم بشم

زیبا ترین زیبای جهانم🫠

مرسی خودت خوبی ک منو خوب میبینی،نه الان دیگه نداره هیچ ویژگی خوبی قبلا چرا داشت اونم خسیس نبودنش بود ...

اسیی تا میتونییی ازش بکش هروقت یکم پول دستش میاد به هربهونه ای شده بگیر پس انداز کن اصلا بهش رحم نکن هرچی خرج نکنی پرو تر میشه

خودتم مستقل شو اینطوری حال روحی خودتم بهتر میشه 🥲❤️

متولد چه ماهیی؟ احساس میکنم منم خصوصیاتم شبیهه توعه

اسیی تا میتونییی ازش بکش هروقت یکم پول دستش میاد به هربهونه ای شده بگیر پس انداز کن اصلا بهش رحم نکن ...

نمیتونم اصلا پس انداز کنم جدیدا پولم نمیده خرج نمیکنه با چی پس انداز کنم اخه.۷بهمنم عشقم

زیبا ترین زیبای جهانم🫠

نگفتی، شغلش چیه؟ از کجا می‌دونی می‌ره پیش دوستاش؟ مشکل خاصی براش پیش نیومده که بخواد با دوستاش خودشو ...

کارش ازاده،بی پول سده یمقدار دستش خالیه  شاید بخاطر اونهبا دوستاش وقت میگذرونه بیشتر ۵ساله ازدواج مردیم ۲۷سالمه متولد ۷۵

زیبا ترین زیبای جهانم🫠