2777
2789
بعد الان یکی پیدا میشه منو پاره می‌کنه وقتی میگم گذشته مهمه، میگن نه مباک الان رابطه قبلا داشتن نیس ...

گذشته تا جایی مهم نیست که سلامتی و روان مارو به خطر نندازه

سعی میکنم انسان شادتری باشم🐝
یه سوال دارمزگیل چجور مشکل پوستی ای هستکسی که میگیره چه اتفاقی براش می افتهمگه جوش نیستیبار خوندم با ...

ذایده پوستیه 

سرطان اسم یه بیماری هم هست ولی این اون نیست 

به مولکولی که رشد غیر عادی داشته باشه میگن سرطان 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مگه وسایل معاینه یبار مصرف نیست؟

روی صندلی و کاوری که تماس داره با بدنتون باید ضدعفونی شه

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
روی صندلی و کاوری که تماس داره با بدنتون باید ضدعفونی شه

یا خدا فوبیای اینم واسم اضافه شد🤦‍♀️🤦‍♀️

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چو ایران نباشد تن من مباد 🇮🇷❤
یا خدا فوبیای اینم واسم اضافه شد🤦‍♀️🤦‍♀️

متاسفانه خرابا یکاری کردن که بدبختی و استرسشو ما باید بکشیم

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
تبخال به اون اندازه خطرناک نیست که بخوان انقدر تبلیغ واکسنش کنن اصلا نمیدونم چنین واکسنی هست یا نهزگ ...

جفتشون شبیه ب  همن برا همین مثال زدم 

درمان ندارن و ویروسش تا ابد میمونه داخل بدن انسان و با مساعد شدن شرایط دوباره رشد میکنن 

واکسن ندارن اینا 

زگیل هم اونقدرا ک تبلیغ میکنن خطر ناک نیست نهایتا اوج خطرش که کلا احتمالش ۱۰ درصده مثل سرطان واقعی تو اندام داخلی بدن طرف خلل ایجاد میکنه 

موج رسانه است اینا همش 

جفتشون شبیه ب همن برا همین مثال زدم درمان ندارن و ویروسش تا ابد میمونه داخل بدن انسان و با مساعد شد ...

بی بندو باری زیاد شده حتی اگر احتمالش درصد کمی باشه باید آدم جانب احتیاط رو نگه داره

سعی میکنم انسان شادتری باشم🐝
بچه هم ممکنه بگیره؟

فرقی نمیکنه سن و سال نداده که عزیزم 

محض احتیاط جاهایی ک با اب کلر داره نشینید به بچه اتونم بگید 

ولی خود اب استخر بی خطره ی عالمه کلر داره 

من خودم فردا دارم‌میرم استخر 

متاسفانه خرابا یکاری کردن که بدبختی و استرسشو ما باید بکشیم

بخدا لیزر و استخر ممنوع کردم واسه خودم اینم باید با استرس انجام بشه 🤦‍♀️

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چو ایران نباشد تن من مباد 🇮🇷❤
بله متاسفانه همینطوره وای بنظرم باید پس انداز کنیم بخریمش

چند وقت پیش یه ویدیو دیدم که دختره،دختر خوبی نبود دیگه بدون منظورم چیه 

ایدز گرفته بود گفت کسی بیاد سمتت میگی بهش گفت نه چرا بگم مگه اون کسی که منو مبتلا کرد به من گفت 

اینو دیدم خیلی اعصابم خراب شد 

حتی اگه آدم خودشم تو زندگیش هیچ غلطی نکرده باشه همش استرس داره نکنه از همسرش بگیره 

این خیلی بده واقعا 

بخدا لیزر و استخر ممنوع کردم واسه خودم اینم باید با استرس انجام بشه 🤦‍♀️

منم مدتهاست حسرت استخر به دلمه🫠