2777
2789

بابام نمیدونه گوشی دارم بعد 

من زد ب سرم رفتم ب پسره گفتم  بابام گوشی دید و دیگه نمیتونم با مامانم حرف بزنم ( مامانمم میخواد طلاق بگیره جدی این راسته نمیدونه گوشی دارم ) ولی من به پسره از دروغ گفتم فهمید دارم چون پسره گفت چقد تو زرنگی چطور بابات نمیفهمه گوشی داریو اینا 

ب پسره گفتم کلی کتکم زد اینا پیام نده اونم سین کرد دیه چیزی نگفت الان یجای دیگه که میبینمش انگار حالش زیاد خوب نیست همش هعی هعی میکنه 

الان میخوام بهش پیام بدم( میدونم دوسم داره) چطور چ بهانه ایی بیارم ؟؟؟عجب غلطی کردماااا

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره

مشخص گلم 

شما فکر کنم سر قضیه طلاق مادرتون محبت نمیبینید و این باعث شده کاری کنید که پسر بیشتر بهت توجه کنه 

عزیزدلم میتونی هر وقت خواستی بهم درخواست دوستی بدی 

مشتاقانه راهنماییت میکنم رشته ای من همینه اما به صورت رایگان 

فک کردم دوره اون روزا که دروغ میگفتن تا دل پسرا بسوزه گذشته😅

_سلام من دوست فلانیم خودکشی کرده بیمارستانه😅براش دعا کن

نباید دروغ میگفتی برای جلب ترحم ، حالا که دروغ گفتی ب پسره نگو که دروغ بوده

FREEDOM...🌱🤌🤍
اصلا نفهمیدم چی گفتی

بابام ۱۶ سال اصلا نمیدونه گوشی دارم

بعد مامانم داره طلاق میگیره 

این پسره سه سال میشناسم 

بهم گفت من در تعجبم چطور بابات نمیفهمه گوشی داری چقد زرنگی منم  عصری بهش گفتم بابام گوشی دید کتکم زد دیگه نمیتونم با مامانم حرف بزنم پیام نده  سین کرد پیام نداد دیگه

دروغ بهش گفتم الان پشیمونم

بعد جای دیگه انگار حالش بده همش هعی می‌فرسته 

میخام بهش پیام بدم ب چ بهانه ایی بدم 

فک کردم دوره اون روزا که دروغ میگفتن تا دل پسرا بسوزه گذشته😅_سلام من دوست فلانیم خودکشی کرده بیمارس ...

اینم از سن بالای مملکت 

دروغ یادش میدی😐

فردا پس فردا پسره اومد گفت به پدرش من میدونم شما گوشیش رو فهمیدید خودم گردن میگیرم چی