2777
2789

به خاطر اینکه ما انسان‌ها مدنی بالطبع هستیم و به طور عادی از مقبول افتادن در محیط خوشمون می‌آد و از سرزنش و تک افتادن تو جمع آزار می‌بینیم و باید مساعی و رشد معنوی کنیم تا بتونیم جایی که عمل اخلاقی انکشت‌نما و یکه و تنهامون کنه هم بر ارزش‌هامون استوار بمونیم و از ترس سرزنش اجتماعی از باورمون کوتاه بیاییم!

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 
تو بگو یه درصد

یعنی تا حالا برا مهمون خونت رو تمیز نکردی 

یا تو عروسی تیپت رو تغییر ندادی 

یا جلو بقیه آبرو داری نکردی 

درسته که شاید نظر دیگران زندگیت رو تحت الشعاع قرار نده ولی شک نکن که رایشون مهمه

خدایا اسراییل کودک کش رو نابود بگردان. 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی تا حالا برا مهمون خونت رو تمیز نکردی یا تو عروسی تیپت رو تغییر ندادی یا جلو بقیه آبرو داری نکرد ...

اگه کاری کردم برای دل خودم بوده اگه خوب بودم سرشت خودم بوده فکر بقیه برام مهم نیست 

من حتی شده بدون آرایشم مهمونی رفتم چون با ظاهر خودم اوکیم 

خیلیا میگن موهاتو رنگ کن سفید شده برام مهم نیست چون عاشق سفیدی موهامم

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد

تایید شدن توسط دیگران یه نیازه 

وانسان از اینکه مقبول جامعه باشه لذت میبره 

این هیچ مشکلی نداره که همگی چنان گارد منفی جلوش گرفتین 

تا جایی که نیازهای دیگران رو به نیاز خودتون ارجحیت ندین این به خس خوشایند و مثبته نه اینقد منفور 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

اگه کاری کردم برای دل خودم بوده اگه خوب بودم سرشت خودم بوده فکر بقیه برام مهم نیست من حتی شده بدون آ ...

گلم انسان موجودی اجتماعی هست و چون تو جامعه زندگی میکنه نظر جمع براش مهمه ...شما هم اگه تو زندگیتون دقیق بشی میبینی نظر دیگران برات مهمه شاید تو تیپ و چهره که خودت مثال زدی کمتر باشه ولی شک نکن که انسانها نیاز به تأیید شدن دارن ...حالا بازم بستگی به نگرش شما به سطح تأیید و نظر افراد  مثل همسر یا مادر یا...داره

خدایا اسراییل کودک کش رو نابود بگردان. 
گلم انسان موجودی اجتماعی هست و چون تو جامعه زندگی میکنه نظر جمع براش مهمه ...شما هم اگه تو زندگیتون ...

درصدشو نمیدونم ولی من آدم خود رایی هستم 

گلم انسان موجودی اجتماعی هست و چون تو جامعه زندگی میکنه نظر جمع براش مهمه ...شما هم اگه تو زندگیتون ...

شاید بشه گفت نظر خودم برام ارجحیت داره که زیادم خوب نیست خیلی جاها خطا کردم 

البته تنها کسی ک مهمه واسم همسرمه ولی کارایی هم ک میکنم میدونم مورد تاییدشه و چیزیو بهم اجبار نمیکنه چون نظراتمون یکیه ،چرا نمیشه جامعه مهم نباشه؟؟مگر ما واسه مردم زندگی میکنیم؟مطمئنا هرکسی کاری نمیکنه ک مثلا آبروی خودشو توی یک جامعه ببره یا مثلا کارایی رو ک دوس داره انجام بده و اسیبی بخودش و بقیه نرسونه دیگ چ مهمه بقیه چ نظری داشته باشن؟؟برای مثال من توی خونم چندین سگ دارم عاشقشونم و باهاشون عاشقانه با همسرم زندگی میکنیم و با نگهداریشون ب کسی هم صدمه نمیزنیم و واسمونم مهم نیس بقیه بیان خونمون بخاطرشون یا نیان هرکس خواس بیاد نخواس نیاد این علایق ماست و جوریک دوس داریم زندگی میکنیم و همینطور ک اتفاق افتاده بقیه خودشونو باما وفق دادن و هرکسم نظرش نیس نمیاد و ب همین ترتیب بقیه کارایی ک توی زندگیمون میکنیمم همینه....شاید بقیه دروغ بگن ولی ما واقعا همینیم👍👍

دگم نباش(از چهار چوب خارج شو)👍👍👍Q+

البته تنها کسی ک مهمه واسم همسرمه ولی کارایی هم ک میکنم میدونم مورد تاییدشه و چیزیو بهم اجبار نمیکنه ...

ک البته مثل بچه ها مونن و ازشون انرژی میگیریم و یکی از بهترین اتفاقای زندگیمونن

دگم نباش(از چهار چوب خارج شو)👍👍👍Q+