2777
2789
یکم قدیمیه حس میکنم 😁 فک کنم کم کم به این نتیجه برسم همین مال خودم بیشتر بهم میاد 😕😂

بآید یه اسم باشه به سنت بیاد 

نه  دیگه بری اسمائیل که برا بچه های الان 

میزارن و انتخاب کنی که

کاشکی سر بشکند،پا بشکند،دل نشکند!_اخوان ثالث

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نههه اتفاقا به شخصیتم خیلی میخوره 😂 ولی خب زیاد دوسش ندارم همه همسن هام اسم جالب دارن

مثلا چي بذاري؟ انتخابات چيه؟ 

فقط 11 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💜💜دائماً يكسان نباشد حال دوران غم مخور💜💜
نههه اتفاقا به شخصیتم خیلی میخوره 😂 ولی خب زیاد دوسش ندارم همه همسن هام اسم جالب دارن

اسم تو هم قشنگ و خانمانه اس 

هیچ وقت قدیمی نمیشه 

معنای زیبایی داره

تازه اسم های ذیگه رو میتونن رو مغازه و کوچه بزارن اما اینقدر این اسم اصیل و قشنگه و پربار کسی  نمیزاره روی در مغازه اش 

چون ویژه اس

اسم تو هم قشنگ و خانمانه اس هیچ وقت قدیمی نمیشه معنای زیبایی دارهتازه اسم های ذیگه رو میتونن رو مغاز ...

بله می‌دونم 😕 جدیدا هم همه بی دین و ایمان شدن بگی اسمم قشنگن میگن معنیش میشه شتر ماده هر هر میخندن 😕 البته معنی زیبایی داره ( دور شده از آتش ) 

بله می‌دونم 😕 جدیدا هم همه بی دین و ایمان شدن بگی اسمم قشنگن میگن معنیش میشه شتر ماده هر هر میخندن ...

اره آخر زمان 

نگه داشتن دین مثل آتیش تو دسته 

کارهای درست و .. مسخره میشه 

کارهای غلط تشویق 

اما هرکس باید راه خودشو بره 

اینهایی هم ک اینطور ترجمه می‌کنند از بی سوادی خودشون و بی ادبیشونه