2777
2789

رفتیم دیدن مادربزرگام با شوهرم برای هر کدوم گل بردم زیر یک میلیون بعدش پشیمون شدم خیلی چون هم وضعمون خوبه هم اونا همیشه سنگ تموم برام میزارن 

راستش تازه عروسم از ترس مادرشوهرم که غر بهم نزنه بدش نیاد نبردم بهتر چون یه سری یه جا کادو خوب دادم بعدش دعوام کرد گفت زیاد دادی (جوریم هست که قطعا می‌فهمه چی میدم به مامانبزرگام) برای خودش و مامانم کادو خوب بردم 

البته علت دیگه این که شوهرم تعارف نکرد بیشتر ببریم در حالی که من گفتم برای مادربزرگش پولخوب ببریم انتظار داره ازش البته اگه من خودم تصمیم به بردن می‌گرفتم مخالفتی نمی‌کرد چون پرسیدم ازش گفت هر چقدر خودت صلاح میدونی بده  

عذاب وجدان دارم کاشکی حداقل دو تومن نقدی می‌بردم براشون 

الان اینایی که گفتی چسی بود مثلاً ؟؟

پسر خوشگلم 5/2 /1402به دنیا اومد .تقدیم به فرزندم زود بزرگ نشو مادر. کودکیت را بی حساب می خواهم و در پناهش جوانیم را ! زود بزرگ نشو فرزندم قهقهه بزن ، جیغ بکش ، گریه کن ، لوس شو ، بچگی کن ، ولی زود بزرگ نشو تمام هستی ام . آرام آرام پیش برو ، آن سوی سن وسال هیچ خبری نیست گلم. هرچه جلوتر می روی همه چیز تـندتر از تو قدم بر می دارد. حالا هنوز دنیا به پای تو نمی رسد از پاکی . الهی هرگز هم قدمش نشوی هرگز! همیشه از دنیای ما آدم بزرگ ها جلوتر باش ، یک قدم ، دو قدم ، ولی زود بزرگ نشو مادر. آرام آرام پیش برو گلم. آنجا که عمر وزن می گیرد دنیا به قدری سبک می شود که هیچ هیجانی برای پیمودنش نخواهی داشت. آن سوی سن و سال خبری نیست . کودکی کن ، از ته دل بخند

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کاش مادربزرگ منم بود🫠اونا دیگه سن و سالی دارن همین که به فکرشون بودی خوشحالشون میکنه

آره خیلی خوشحال شدن رفتم ولی کاشکی دست پر تر میرفتم 

به قول تو بزرگ تر تا هست باید قدرشو بدونی

کجاش چسی بود؟

آخه الان کمتر کسی پیدا میشه مخصوصا تو این شرایط برای مادربزرگ هاش هم کادوی روز مادر بده بعد میگی یک هزینه کردم بازم کمه خب چسی نیست چیه پس 

پسر خوشگلم 5/2 /1402به دنیا اومد .تقدیم به فرزندم زود بزرگ نشو مادر. کودکیت را بی حساب می خواهم و در پناهش جوانیم را ! زود بزرگ نشو فرزندم قهقهه بزن ، جیغ بکش ، گریه کن ، لوس شو ، بچگی کن ، ولی زود بزرگ نشو تمام هستی ام . آرام آرام پیش برو ، آن سوی سن وسال هیچ خبری نیست گلم. هرچه جلوتر می روی همه چیز تـندتر از تو قدم بر می دارد. حالا هنوز دنیا به پای تو نمی رسد از پاکی . الهی هرگز هم قدمش نشوی هرگز! همیشه از دنیای ما آدم بزرگ ها جلوتر باش ، یک قدم ، دو قدم ، ولی زود بزرگ نشو مادر. آرام آرام پیش برو گلم. آنجا که عمر وزن می گیرد دنیا به قدری سبک می شود که هیچ هیجانی برای پیمودنش نخواهی داشت. آن سوی سن و سال خبری نیست . کودکی کن ، از ته دل بخند
آخه الان کمتر کسی پیدا میشه مخصوصا تو این شرایط برای مادربزرگ هاش هم کادوی روز مادر بده بعد میگی یک ...

خب فرق می‌کنه آدم تا آدم 

وقتی مادر بزرگم منو پاگشا کرده جلوم طلا گذاشته به نظرت روز مادر نمی‌برم براش؟ 

اون مادربزرگم وقتی هر هفته مارو دعوت می‌کنه شام نمی‌رم پیشش به نظرت؟