2777
2789

فقط و فقط خواهش میکنم گزارش نزنین ، هیچکس رو ندارم باهاش صحبت کنم فقط همینجا میتونم از چهارنفر مشورت بگیرم بفهمم چی به چیه 

یه آقایی رو تصور کنید سن حدود ۳۵ ، ده سالی هست ازدواج کرده ، یه بچه دارن ،خانومش از نظر قیافه معمولی ، ولی هیکل عالی ، خیلی هم به خودش میرسه 

ولی آقا میره فیلم پ.و.ر‌.ن میبنه ، اصلا براش مهم نیس خانومش نیاز داره یا نه ، نهایت هفته ای یبار رابطه داشته باشن ، تا فیها خالدونش هم درآوردن اهل خیانت نیس آقا ، تو اکسپلور اینستا هم پر از زنای ....خارجی

چرا اینطوری شده؟ چیکار کنه خانوم که رابطشون بهتر شه؟

کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام
خانم تجاوز کند

غرورش نمیذاره

کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

غرورش نمیذاره

عه غرور مال مردا نبود؟.لباس خواب گرون.الانم مردا از سر کار میان خسته.یه دلیل دیگه اینه احتمالا بچه بزرگ داره.و راه بعدی اتاق خواب داشته باشن.گرمی بخوره آقاهه.پیاز با غذا.صبحانه ارده و شیره انگور.اون گوشی هم تو حلقش کنه.و راه آخر اگر مرد خسته هست بزاره یکی دو ساعت بخوابه.جمع تجربه سایت گردآوری کردم.کشیدن نپتون با دامن کوتاه

عه غرور مال مردا نبود؟.لباس خواب گرون.الانم مردا از سر کار میان خسته.یه دلیل دیگه اینه احتمالا بچه ب ...

وای جمله آخر ترکیدم 🤣🤣من دوس دارم خودش بیاد سمتم ،چه میدونم بخدا ، خسته شدم دیگه ، دوس دارم مثل مردای دیگه باشه 

[QUOTE=365467206]وای جمله آخر ترکیدم 🤣🤣من دوس دارم خودش بیاد سمتم ،چه میدونم بخدا ، خسته شدم دیگه ، دوس دارم مثل مر ...[/QUOTEیه روش برات میگم اگه تعلیق نشم.دیگه شرمنده بقیه هم هستم که میخونن.شوهرت اول باید تو رو تحریک کنه.که در نتیجه خودش هم راضی تر میشه.دیگه سر بسته گفتم

[QUOTE=365467206]وای جمله آخر ترکیدم 🤣🤣من دوس دارم خودش بیاد سمتم ،چه میدونم بخدا ، خسته شدم دیگه ...

اتفاقا تو این کار استاده ، کلا همون دیر به دیر هم که رابطه داره هر دومون راضی هستیم ، ولی نمیدونم چرا ترجیح میده بره سراغ اون فیلمای لعنتی