2777
2789

دلم یه جای دیگه هست اگه اون پسر نیاد خواستگاریم هر جای دنیا باشه... 

به مامانم گفتم یا اون پسر یا هیچ که، دیگه مامانم میخواد سکته کنه، منم جز اون کسی نمیخوام، بهش گفتم اگه وارد هر زندگی بشم بدبخت میشه چون خیانت میکنم بهش من دلم و وجودم جای دیگه هست، ولی اینو نمیخوام قسم مامانم دادم زود روش کنه نمیکنه 

منم جایی که دلمه پسره نمیاد اینه که فعلا پیش به سوی نا کجا آباد 

اونی دوست دارم چرا نمیاد خدا حق من این زن را نیست 😓 خدا من جز تو کی رو دارم دردمو بهش بگم خدایا دوستت دارم به حرمت بندگان صالح ات قسمتم کن که اگه نشه بدجوری به بیراهه میرم 

من فقط امیدم خداست چون اون میدونه ته قلبم چی هست و کی هست، حقیقت این شخص تمام خانوادش میدونن، فقط یه خواهر داره که به نظر خواهرش خیلی احترام میذاره ولی قسمت نشده فعلا

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همه ترسم اینه یه روزی دخترم بیاد بگه عاشق شدم و من نتونم براش کاری کنم

خیلی سخته سعی کن تا 18 سالگی الی 20  ازواج کنه و خودت حامیش بشی در اون صورت موفقه وگرنه سنش بالا بره انتخاب و همه چیش سخت میشه 

خیلی سخته سعی کن تا 18 سالگی الی 20 ازواج کنه و خودت حامیش بشی در اون صورت موفقه وگرنه سنش بالا بره ...

هرجور که خودش بخاد من فقط کنارشم اجبارش نمیکنم حتی الان

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
هرجور که خودش بخاد من فقط کنارشم اجبارش نمیکنم حتی الان

برای من بجای دخترت دعا کن مادر 

دعا کن قسمتم بشه اون آقا نمیدونی چهارساله دنبالشم و در حال دعا نمیدونم خدا آیا نگام میکنه