2777
2789
عنوان

مهم ترین درسی که از زندگی گرفتید چی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 33 پست

به همه اعتماد نکنم،تنها کسایی که خوبیامو می‌خوام پدر و مادرم هستن،باید تلاش کنم تا بجایی برسم نه گریه کنم و تو دوره افسردگی بمونم،،یکم سر و زبون پیدا کنم چون این دوره فقط دور آدمای زبون دار شلوغه ،تنهایی بهتر از اینه که کلی آدم سمی دورت باشه ،،نکاه کردن یه چیزای مثبت زندگی و امید دادن به خودم و نگاه نکردن به سختی های زندگی،،استرس نکشیدن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به همه اعتماد نکنم،تنها کسایی که خوبیامو می‌خوام پدر و مادرم هستن،باید تلاش کنم تا بجایی برسم نه گری ...

کاش میتونستم کل بچه های زیر 18 سال این سایت رو تگ کنم تا این پیام رو بخونن👏🏻👏🏻👏🏻

از لحظه به لحظه زندگیم لذت ببرم ، منتظر فردایی نباشم که قراره توش خوشبخت باشم

از بقیه حتی همسرم هیچ توقعی نداشته باشم

ادمارو زود به زود ببخشم بجاش یادم بمونه و هوشیار باشم تا دوباره آسیب نبینم

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم❤️Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🥲🫂

از لحظه به لحظه زندگیم لذت ببرم ، منتظر فردایی نباشم که قراره توش خوشبخت باشماز بقیه حتی همسرم هیچ ت ...

نمیتونم ببخشم اگ ببخشم یادم میره چ کردن باهام باید کینه بمونه ت این سینه لامصب

🚬
کاش میتونستم کل بچه های زیر 18 سال این سایت رو تگ کنم تا این پیام رو بخونن👏🏻👏🏻👏🏻

دستم درد گرفت تا نوشتم😅حالا فکر کن نصفش رو تا ۱۵ سالگی و بقیشو تا ۲۰ سالگی درک کردم

نمیتونم ببخشم اگ ببخشم یادم میره چ کردن باهام باید کینه بمونه ت این سینه لامصب

باید ببخشیم تا بخشیده بشیم

کینه به مرور زمان قلبمون رو سیاه می‌کنه 

باید ناراحتی از آدم هارو رها کنی ولی تا ابد به عنوان یک خاطره پررنگ یادت بمونه چیکار کردن ❤️

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم❤️Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🥲🫂

از لحظه به لحظه زندگیم لذت ببرم ، منتظر فردایی نباشم که قراره توش خوشبخت باشماز بقیه حتی همسرم هیچ ت ...

دقیقا 

بعضی ها سادگی رو با ببخشید نفهم بودن اشتباه میگیرن

وقتی یه بار از یه مشکل ضربه میخورن دوباره همون کارو تکرار میکنن و میگن ساده بودیم...

ولی مهم همون جمله آخره هوشیار بمونی و یادت بمونه کی خوبه کی بده

اینطوری آدمای سمی دورت به حداقل میرسن👏🏻

باید ببخشیم تا بخشیده بشیمکینه به مرور زمان قلبمون رو سیاه می‌کنه باید ناراحتی از آدم هارو رها کنی و ...

درسته دارم سیاه شدن قلبم و قشنگگگگ حس میکنم 

نمیدونم اگ تنهایی از پسش بر نیومدم میرم پیش مشاور

🚬
درسته دارم سیاه شدن قلبم و قشنگگگگ حس میکنم نمیدونم اگ تنهایی از پسش بر نیومدم میرم پیش مشاور

امیدوارم قلبت دست از لجبازی برداره و خودشو تسلیم بخشش کنه❤️