2777
2789
عنوان

بی وجدان تر از شوهرم تو زندگیم فقط

| مشاهده متن کامل بحث + 574 بازدید | 41 پست
سخت نگیر ول کن دختر میدونم سخته برات حالت بده میخواستی خودت و بچت یکم بخورین ولیییی میتونی سوپ سفارش ...

ای خواهر کاش زندگی همینجور که میگی راحت بود 

بخدا اگه تا الانم زندم از پوست کلفتی خودمه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ای خواهر کاش زندگی همینجور که میگی راحت بود بخدا اگه تا الانم زندم از پوست کلفتی خودمه

میدونم بخدا میدونم ولی بخاطر بچت 

ببین نه بچه های من 

و ن بچه تو خودشون نخواستن ب این دنیا بیان ما اوردیمشون پس حق نداریم آزارشون بدیم درکت میکنم 

خودمم گاهی فکرای بدی میزنه ب سرم خودمم گاهی سیمام قاطی میکنه خسته میشم کلافه میشم من خودم خواستم بچه داشته باشم حتی ناخواسته هم نبودن چون عاشق بچم ولی گاهی کم میارم ناشکری هم میکنم ما انسانیم 

ولی باید برای ادمایی که با خودخواهیمون وارد این دنیاشون کردیم تا اخرین قطره جونمون و بزاری راحت نیست سخته ولی گاهی باید خودتو ب دیوونگی بزنی توم مثل خودش نفهم و بی درک باش تا بتونی ادامه بدی

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

از روستاهای همدان

تاپیک هاتون رو خوندم گفتم اگر شهر نزدیکی هستین کمکتون کنم اما متاسفانه ازم دور هستین اما اگر مالی بتونم و شما بخوایید میتونم مقداری کمکتون کنم

امیدوارم هرچه زودتر مشکلاتتون حل شه به امید خدا

میدونم بخدا میدونم ولی بخاطر بچت ببین نه بچه های من و ن بچه تو خودشون نخواستن ب این دنیا بیان ما اور ...

حرفتون کاملا درسته 

ممنون که وقت گذاشتی برام 

خیرببینی الهی 

برام دعاکنید خواهشا

اینم بجز خودش فکر بچه شم نیست فقط شکم خودش سیربشه گله هم کنم کتک و دعوا راه میندازه میگه ناراحتی برو ...

نهههههه این دهنشو اسفالت میکنم نمیزارم کتک و دعوا راه بندازه ولی درکل اخلاقش اینجوری دیگه

فقط 2 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
حرفتون کاملا درسته ممنون که وقت گذاشتی برام خیرببینی الهی برام دعاکنید خواهشا

چشم تروخدا کجایی هستی اگه نزدیکی خودم برات سوپ درست میکنم میفرستم تعریف از خود نباشه سوپام بدک نیست😁ببین من سه تا بچه دارم ی شوهری دارم بارها شده خواستم چاقو بزنم تو مخش😂ولی خب خل و چله مث خودم😂سخت نگیر دورت بگردم

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

تاپیک هاتون رو خوندم گفتم اگر شهر نزدیکی هستین کمکتون کنم اما متاسفانه ازم دور هستین اما اگر مالی بت ...

ممنونم ازتون خواهر الهی خدا خیرتون بده 

فقط برام دعاکنید 

عزیزم لطفا درخواست دوستیمو قبول کن بابت رحم اجاره ای باهم صحبت کنیم

کم گوی و به جز مصلحت خویش مگوی چیزی که نپرسند تو از پیش مگوی دادند دو گوش و یک زبانت ز آغاز یعنی که دو بشنو و یکی بیش مگوی