2777
2789
عنوان

بچم تو شکمم مرد ترخدا دلیلش چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 42 پست

شاید خون لخته شده

شاید تیرویید 

یا فشار و دیابت داشتی خبر نداشتی 

دلایل زیادی هست 

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی دارم دق میکنم مغزم داره میترکه حس میکنم رو هوام دارم دیوونه میشم

خدا ب داد دلت برسه برو وضو بگیر دو رکعت نماز بخونم قرآن بخون تا دلت یکم آروم بشه تا جایی ک میتونی گریه کن نکنی افسردگی میکیری

مممممم
سلفری خودشم درصد خطر داره

عزیزم چه به مادرهای باردار استرس وارد میکنی؟ اول اطلاعاتت رو کامل کن، اونی که شما میگی آمینوسنتز هست ، این سلفری یه آزمایش خون هست 

درزمینی که زمان کاشت مرا گل زیبایش بجز خار نبود...پستی و هرزگی و هرزه دری حسرتا بهر کسی عار نبود
اره شکر خدا بزور به هفته ۳۶رسوندمش دیگ بعدش بستری شدم تو ۳۷ هفته و خورده ای سز شدم

ان خدا به دل استارتر آرامش بده خودم پارسال تجربه سقط داشتم سخت گذشت.ببخشید شما آزمایش خاصی دادید ک مشخص شد باید آمپول بزنید ؟

برای مادر شدنم صلوات بفرستید

عزیزم واقعا متاسف و‌ناراحت‌شدم

برا منم‌همین اتفاق تو۱۳هفته افتاد

میخواستم‌برم سونو انتی شبش یه لکه اب خون اومد رفتم نصف شب بیمارستان گفت بچت مرده😢😢بعداز۳ماه تازه کم کم دارم بحالت عادیم برمیگردم 

🖤💔🙂

تضاد خونی نداری با همسرت تو منفی باشی اون مثبت

ببین میدونم هیچی ارومت نمیکنه من ی ۷ هفته سقط کردم هنوز یادم میاد ناراحت میشم 

ولی جنینی که از بین رفته حتما مشکلی داره حالا تو ازمایشات تشخیص داده نشده به اصطلاح طبیعت کارشو بلده 

مشکل ژنتیکیه این وسط بوده بدون شک 

احتمالا اگه بررسی کنین بعد سقط متوجه بشن چیه مشکل 

👈🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/1979222👉🏻 با من حرف بزن  

با توجه با تاپیک های قبلی این سوال رو ازتون میپرسم، کارهای دندانپزشکی انجام دادی؟ 

درزمینی که زمان کاشت مرا گل زیبایش بجز خار نبود...پستی و هرزگی و هرزه دری حسرتا بهر کسی عار نبود
ان خدا به دل استارتر آرامش بده خودم پارسال تجربه سقط داشتم سخت گذشت.ببخشید شما آزمایش خاصی دادید ک م ...

الهی آمین 

عزیزم خیلی سخته 

اره علائمی داشتم مثلا تو ی روز ۸کیلو وزنم رفت بالا روز قبلش تو مطب وزن کرده بودم دکتر دیده بودم دکتر ک اومد تو مطب من جلو در بودم منو دید وحشت کرد بدون نوبت زود چکابم کرد فرستاد برا آزمایش ۲۴ ساعتی دفع پروتئن ک دیدیم جواب منفی دوباره فرستاد اینبار لب مرز بود روزی یدونه آمپول رو شروع کردم دو هفته بعد باز یهو وزنم ۵کیلو زیاد شد پاهام حوری ورم کرد نمی‌تونستم راه برم چشمام از شدت ورم باز نمیشد خلاصه امپولم شد روزی ۳تا تا هفته ۳۰ اینا روزی ۳تا میزدم بعدش که ورمم یکم کمتر شد خیلی کم کمتر شد باز کردیم دوتا بعد چند هفته دوباره کم کردیم شد ۱دونه یهو دوباره پرم کردم آب رفت زیر پوستم جمع شد سوزن میزدم آب میومد بیرون مجبور شدن بستریم کنن که ۸ ۹ روز بستری موندم فشارم میرفت بالا قبلا نمیرفتا اتاق من جلو اتاق زایشگاه بود از ترس صدای خانومای زایمان طبیعی  فشارم رفت بالا دکتر گفت فردا  همان میکنم نصف شب بره بالا فشار براتون خطر داره فردا عملم  کرد فردای سزاریم ۱۵ کیلو وزن کم کردم تو یروزا ببین وضعم چقدر بد بود بازم ۲۰روز روزی دوتا آمپول میزدم تا ورمم کامل خابید نکک اصلا واق نشدم همش ورم بود 

مممممم