2777
2789
عنوان

از مامانم خجالت میکشم

435 بازدید | 37 پست

قبل روز مادر خونش بودم گف میخای برام چی بخری 

و خندید

متاهلم پولی ندارم از خودم چیزی بخرم دستمون هم تنگه بنابر‌این هیچی نخریدم از خجالت ۳ روزه نه رفتم نه زنگ زدم حتی تبریک هم نگفتم 

زنگ هم میزنه خودش  ولم نمیخاد جواب بدم 

حالا از ته دل آقایونی ک تو این روزا شرمنده زن و بچه شون میشن رو درک میکنم حس مزخرفیه😪

کاش بالاخره منم زودتر شاغل شم براش جبران کنم مطمئنم هیچ کس حتی داداشم بهش تبریک نگفتن مطمئنم دلش شکسته

هرسال میخریدم امسال نشد دیگه 💔

شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم حداقل تبریک میگفتی

یا جواب تلفنشو بده گناه دارنمیشه یه کیک کوچولو خودت درست کنی براش ببری؟

کاربری دومم و به زور تونستم ثبت نام کنم خواهشا نترکون     وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻‍♀️اقایون خاله زنک سایت لطفا به هیچ عنوان تو تاپیکای من نیایید و ریپلای نکنین😐✅  وخداوند طوری برایت جبران میکندگویی چیزی ازدست نداده ای🌱

کاش مادرت اون حرفو نزده بود

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  

عزیزم فدای سرت خودت ناراحت نکن 

من شخصا مامانم هرچی بهش کادو دادم تا الان بخشیده به بقیه دیدم تنها چیزی که دوست داره گل و گلدون 

یه گلدون براش خریدم قیمتی هم نداشت ولی خیلی خوشحال شد 

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 

عزیزم زنگ میزدی تبریک میگفتی بعد نهایت میگفتی مامان کادوت رو با تاخیر میدم بهت چند وقت پس انداز میکردی یه کادو کوچولو میبردی براش چون خودش گفته چی میخوای برام بخری🤍

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍