2777
2789

چقدر گریه کردم خیلی ناراحتم بنده خدا رو مثل اینکه گروکان گرفتن بخاطر پول زور پدرشم نداشته بده کشتنش خیلی سختع ادم که اصلا ندیده و نع میشناسش انقدر ناراحته خانواده اش چی میکشن خدا بدونع 

خدا خیرشون نده خیر نبینن الهی که جوان مردم پرپر کردن بخاطر پول

منم واسه همشهری هام ناراحتم چندین تا از جونامون پر پر شدن پری روز اتوبوسشون چپ کرد اونا فقط سرباز بودن با کلی آرزو روز مادر مادراشون چشم انتظار زنگشون بودن🙂🖤

بروهئ لٛرستان چشم و چراغ ایران🦋 اصالت مارا موزه ها فریاد می‌زند کوروش کبیر لُر بختیاری🤌

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم واسه همشهری هام ناراحتم چندین تا از جونامون پر پر شدن پری روز اتوبوسشون چپ کرد اونا فقط سرباز بو ...

ابجی میگم کاش اونم تصادف میکرد کاش با یه تیر میمرد نامردا شما کشتینش یه مرگش میکردین نه به زجر بخدا انگار جیگرم میسوزه از هیچ مرگی انقدر ناراحت نشدم که از مرگ تین بنده ندا ناراحت شدم فیلم هاش دیدی تو اینستا التماس میکنه پدر و عموش میگه زودتر جواب اینا رو بدین من خیلی اذیتم 

ابجی میگم کاش اونم تصادف میکرد کاش با یه تیر میمرد نامردا شما کشتینش یه مرگش میکردین نه به زجر بخدا ...

ای خدا خدا بیامرزش😭🖤

بروهئ لٛرستان چشم و چراغ ایران🦋 اصالت مارا موزه ها فریاد می‌زند کوروش کبیر لُر بختیاری🤌
این مملکت کلا غم هرجا رو دست بزنی ناراحتی و غم دارهچند روز پیش یه اتوبوس تو لرستان چپ میکنه‌ چنتا سر ...

خدا صبر بده به خانواده اش ولی این فیلم هاش ببینی جگرت اتیش میگیره داره خدا رو صدا میزنه اون بی وجدانا بازم شکنجه اش میکنن شرم نمیکنن از اسم خدا فیلم هاش برای خانواده اش میفرستن پدرش یه نشون میده میگه سلام منو به رسول الله برسون بگو پدر من ادم ظعیفی و. بی پولی بود نتونست برای من کاری کنه

ای خدا خدا بیامرزش😭🖤

بخدا اونشب اصلا خواب نرفتم امشبم باز رفتم اینستا دوباره تو اکسپلور امدن فیلماش اخه اینام دیگه چرا فیلماش میزارن ما کخ هفت پشت غریبه ایم انقدر ناراحتدمیشم اگه خانواده اش ببین چی میکشه بنده خدا 

خدا صبر بده به خانواده اش ولی این فیلم هاش ببینی جگرت اتیش میگیره داره خدا رو صدا میزنه اون بی وجدان ...

🥲🥲🥲🥲خیلی بیشتر ناراحتم کردی

از این فیلما از عزیزامون زیاد هست ادم جیگرش خون میشه نگاه میکنه 

همین سربازا فیلم از اصلاح کردن موشون فیلم گرفته بودن با خوشحالی🥲🥲

رسول الله شفیع همشون باشه

روزی همه ایران به وحشیگریاتون پی میبرن
🥲🥲🥲🥲خیلی بیشتر ناراحتم کردیاز این فیلما از عزیزامون زیاد هست ادم جیگرش خون میشه نگاه میکنه همین ...

ابجی اون شکنجه میدن و ازش فیلم میگیرن اخه حیف اسم انسان نیست رو اینا میزارن خدا اینا رو زنده زنده اتیش بزنه 

ابجی اون شکنجه میدن و ازش فیلم میگیرن اخه حیف اسم انسان نیست رو اینا میزارن خدا اینا رو زنده زنده ات ...

💔🙃 چه باورها چه اعتقاداتی که به خاطر توحش اینا فرو نریخت

روزی همه ایران به وحشیگریاتون پی میبرن
وای من اینواینستادیدم اصلانتونستم نگاه کنم،،هردفعه دیدم جرات نکردم صداشوزیادکنم ،،وحشتناک بود

خیلی 

جگیرم اتیش گرفت بخدا برای هیچ مرگی انقدر ناراحت نشدم پسر دایی های جونم فوت شدن دردشون انقدر نبود بخدا برای این بنده خدا انکار ادم سوخت با اینکه اصلا نمیشناسمش

💔🙃 چه باورها چه اعتقاداتی که به خاطر توحش اینا فرو نریخت

خیلی بی وجدانن اینجور ادما خیلی یعنی فکر کن تویی که داری به یه انسان ظلم میکنی نه به انسان اصلا به هر جانداری از این نمیترسی روزی خدای اون این ظلم رو سر خودت تلافی کنه