2777
2789

رل هم قبوله😅🤍

بگید اولین بار کجا دیدینش؟!

الان راضی هستید از زندگیتون؟!

فکر میکردید یه روزی بشه همسرتون؟!

دعا کنید من هم با عشقم ازدواج کنم چندساله دلم گیره🥺 🤍 

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منی که نه رل دارم نه کراش نه عشق نه شوهر...

تلپ نشستم داستان های عاشقانه بقیه رو بخونم😂😂😂😂

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

میخوام سر به تنش نباشه نامرد

بنده خدا چیکارش داری😂😂😂😂

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

رفته بودیم برای اولین بار خونشون مهمونی یه شهر دیگه

یه دل نه صد دل خودش و خانوادش عاشقم شدن 

مدام گفتن ولی من قبول نمیکردم منم هوش از سرم رفت قبول کردم 

و دو سال بودم باهاش و ازدواج کردیم الانم خداروشکر زندگی خوبی دارم با تلاش خودمون خیلی چیز هارو به دست آوردیم و صاحب دوتا فرزند یک دختر و یه پسر توراهیی داریم

امیدوارم هر چه زودتر خدا دستاتونو رسما تو دست هم بزاره و خوشبخت عالم بشین😍

فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اولین بار جلوی خونمون با دوستاش نشسته بود همون موقع دلم براش رفت:)البته کات کرده

عههه چرا کات عزیزم ؟!

اولین بار تو دانشگاه دیدمش یعنی در آینده قراره ببینمشپشت کنکورم 🤣

دهنتت

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

تو دعوا😐

چه جالب 😍😂

میشه تعریف کنی ؟!

ما انلاین همو دیدیم اپلیکیشن Bumble

بعد اومد دنبالم پیاده شد در ماشینو برام باز کرد

اولش خجالتی بودم کم حرف میزدم. با شوخی خنده بهش گفتم این اورال رو مخصوص تو خریدم پوشیدم

رفتیم رستوران ایتالیایی من استرس داشتم فقط سوپ سفارش دادم که بعدا میگفت فکر کردم ازم خوشت نیومده غذای کم سفارش دادی :)))

بعدم توو راه برگشت از راه دورتر رفت که زمان بیشتری با هم بگذرونیم که من فکر کردم داره میدزدتم :))) اخرشم پیاده شدیم همو بغل کردیم

فرداش رفتیم دیت دوم

الان میشه یک سال حدودا و نامزدیم

اره از اول مهرش به دلم نشست انگار مدت طولانی میشناختمش❤️

منی که نه رل دارم نه کراش نه عشق نه شوهر...تلپ نشستم داستان های عاشقانه بقیه رو بخونم😂😂😂😂

شما موز بردار عزیزم بشین یه گوشه بخور ما تعریف میکنیم🙂😂

اولین بار تو دانشگاه دیدمش یعنی در آینده قراره ببینمشپشت کنکورم 🤣

به به😂😂😂